Διδυμότειχο: Τους χαροκαμένους γονείς της δολοφονημένης Ελένης, συνάντησαν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας

Διδυμότειχο: Τους χαροκαμένους γονείς της δολοφονημένης Ελένης, συνάντησαν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση με τους χαροκαμένους γονείς της άγρια δολοφονημένης στην Ρόδο φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, είχαν προχθές στο Διδυμότειχο οι τρεις δήμαρχοι Θεσσαλονίκης που αποτελούσαν την αντιπροσωπεία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας που βρέθηκε στην περιοχή μας.

Μετά την παράδοση των διαφόρων υλικών στην 50η Ταξιαρχία στο Σουφλί, τα οποία θα βοηθούν τα στελέχη των ενόπλων μας δυνάμεων να επιτηρούν καλύτερα και πιο άνετα τα ελληνοτουρκικά σύνορα, οι τρεις δήμαρχοι εξέφρασαν την επιθυμία πηγαίνοντας προς την Ορεστιάδα και συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και της Ορεστιάδας και Πρόεδρο της ΠΕΔ ΑΜ-Θ Βασίλη Μαυρίδη, να κάνουν μια στάση στο Διδυμότειχο. Ήθελαν να συναντήσουν εκεί τον συνάδερφο τους πρώην Αντιδήμαρχο Διδυμοτείχου Γιάννη Τοπαλούδη, με τον οποίο γνωρίζονταν από αυτοδιοικητικές συναντήσεις που είχαν τα προηγούμενα χρόνια και να συζητήσουν με αυτόν και την σύζυγο του Κούλα.

Έτσι, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτατζίδης, ο Αντιπρόεδρος και δήμαρχος Συκεών-Νεάπολης Σίμος Δανιηλίδης και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, συνάντησαν τους δυο χαροκαμένους γονείς οι οποίοι ανεβαίνουν τον δικό τους “γολγοθά”. Σε αυτή την συνάντηση που έγινε  σε καφετέρια, απέναντι από το δημοτικό στάδιο, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στην προσωπική σελίδα του ο κ.Μαυρίδης, παρόντες ήταν ακόμα ο νυν δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο πρώην δήμαρχος της πόλης Παρασκευάς Πατσουρίδης και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, αφού μετά θα επισκέπτονταν την πόλη του.

Οι τρεις δήμαρχοι από την Θεσσαλονίκη εξέφρασαν και από κοντά τα συλλυπητήρια τους στον Γιάννη και την Κούλα για τον άδικο και τραγικό χαμό της κόρης τους Ελένης και προσπάθησαν να τους πουν λόγια παρηγοριάς. Μόνο που όπως ομολόγησαν, αυτοί με την φιλοξενία, την αξιοπρέπεια και το ήθος τους, έδωσαν μαθήματα ζωής στους ίδιους.