Βρέθηκε και δεύτερος αστυνομικός θετικός στον κορονοϊό, απ’ το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου

Βρέθηκε και δεύτερος αστυνομικός θετικός στον κορονοϊό, απ’ το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου

Οι εξελίξεις μόνο θετικές δεν είναι μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε Συνοριοφύλακα στο Διδυμότειχο, ο οποίος αποτελεί το ένα κρούσμα απ’ τα 460 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ σε ολόκληρη την χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, θετικός στον Covid-19 βρέθηκε και δεύτερος αστυνομικός που επίσης υπηρετεί στο  Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου το οποίο βρίσκεται στο χωριό Ισαάκιο και ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του πρώτου κρούσματος. Τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο βγήκαν σήμερα το απόγευμα και ήταν θετικά, αν και ο ίδιος σε αντίθεση με τον συνάδερφο του, δεν έχει συμπτώματα.

Οπότε, αναμένονται από τις αρμόδιες αρχές τα αποτελέσματα και των δειγμάτων που έδωσαν τα υπόλοιπα συγγενικά πρόσωπα των δύο ένστολων, προκειμένου να αποφασιστεί αν και ποια πρόσωπα θα μπουν σε καραντίνα για κάποιες ημέρες. Ήδη πάντως τα δυο κρούσματα έχουν δημιουργήσει εύλογο προβληματισμό και ανησυχία στους συναδέρφους τους που υπηρετούν στο συγκεκριμένο Τμήμα Συνοριοφυλακής και έχουν ενημερωθεί να αναφέρουν αμέσως αν εμφανίσουν συμπτώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Θετικός στον κορονοϊό Συνοριοφύλακας από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ισαακίου