Γκοτσίδης-Ουζουνίδης: Οι άφωνες “γλάστρες” (επί 40′) στη συνέντευξη Λαμπάκη και ο “εξαφανισμένος” Γερακόπουλος

Γκοτσίδης-Ουζουνίδης: Οι άφωνες “γλάστρες” (επί 40′) στη συνέντευξη Λαμπάκη και ο “εξαφανισμένος” Γερακόπουλος

Τρία πράγματα έκαναν εντύπωση σε όσους παρακολούθησαν δια ζώσης, είτε από την live μετάδοση που έκανε η ιστοσελίδα e-evros, την συνέντευξη του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Όχι βέβαια όσα είπε ο ίδιος, μια και ήταν ο… παλιός Λαμπάκης που όλοι αγαπήσαμε και συχνά μας έδινε υλικό για την κριτική μας. Έλεγε δηλαδή κάτι και μετά από λίγα λεπτά, ο ίδιος με χαρακτηριστική ευκολία το… αναιρούσε. Όπως για παράδειγμα, αρχικά κατηγόρησε τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη για την παρουσίαση του ΣΒΑΑ στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια τον… ευχαρίστησε επειδή παρουσίασε ένα έργο της πρώην δημοτικής αρχής. Τον κατηγόρησε ότι φέρεται άσχημα στους εργαζόμενους του δήμου, επικρατεί παγωμάρα στα γραφεία και λίγο μετά τον κατηγόρησε επειδή εφαρμόζοντας απόφαση του ΣτΕ, αποφάσισε να εισπράξουν δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΑ!!!

Τα τρία πράγματα όμως που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και μπορεί να τα διαπιστώσει κάποιος παρακολουθώντας τη συνέντευξη είναι:

  • Το πρώτο ότι οι δυο που πλαισίωναν τον τέως (τέως, τέως, τέως αφού πλέον φαίνεται να το έχει… χωνέψει) δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, του οποίου… έβγαλε τα μάτια ο Πιτιακούδης όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Κωνσταντίνος Γκοτσίδης και ο Γιώργος Ουζουνίδης, επί 4ο λεπτά που διήρκησε η συνέντευξη Τύπου… δεν έβγαλαν κυριολεκτικά κουβέντα. Προφανώς τους άφησε και αυτούς… άφωνους με όσα είπε ο επικεφαλής του.
  • Ήταν δυο… άφωνες “γλάστρες” στην κυριολεξία και μάλιστα ο πρώην Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κ.Γκοτσίδης, με το γνωστό μεταξωτό μαντηλάκι στο πέτο, κάποιες στιγμές ήταν τόσο… ακούνητος που έδινε την εντύπωση ότι τον… πήρε ο ύπνος.
  • Μόνο αφού έληξε η συνέντευξη και χαμηλόφωνα θέλησε να υπενθυμίσει στον κ.Λαμπάκη ένα θέμα που ξέχασε να αναφέρει: “Για τον Γκότση και τις υπογραφές που έβαλε δεν θα πεις κάτι” αλλά ο επικεφαλής του τον αγνόησε.
  • Μόνο ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κ.Ουζουνίδης είπε κάποια στιγμή στη διάρκεια της συνέντευξης όλο και όλο… 12 λέξεις. Συγκεκριμένα: “Η απόφαση απορρίφθηκε” Α, στο τέλος της συνέντευξης και αφού έγιναν μόλις δύο ερωτήσεις από τους παρόντες δημοσιογράφους και τον ρώτησε ο κ.Λαμπάκης αν έχει τίποτα να πει, απάντησε: “Όχι. Ολοκληρώσαμε. Καλύφθηκαν τα πάντα. Δεν έπεσε τίποτα κάτω δηλαδή”. Τους… ζάλισαν τους δημοσιογράφους με την… πολυλογία τους οι Γκοτσίδης, Ουζουνίδης.

  • Το ΔΕΥΤΕΡΟ ήταν γιατί “απουσίαζε” από το πάνελ της συνέντευξης ο Χρήστος Γερακόπουλος. Αυτός δεν είναι εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”; Γιατί δεν ήταν εκεί να συντονίζει την συνέντευξη και καθόταν δίπλα στον Βαγγέλη Λαμπάλη οι Γκοτσίδης, Ουζουνίδης; Ήταν στην αίθουσα αλλά τον άφησαν εκτός πάνελ. Μήπως οι άλλοι δύο επιλέχθηκαν ως πιο… ευθυτενείς;
  • Φυσικά αυτό που τα “έσπασε” ήταν οι μάσκες-προσωπίδες που φορούσαν και μάλιστα πάνω από τα γυαλιά τους οι Λαμπάκης, Γκοτσίδης και η υφασμάτινη που είχε μάλιστα και το λογότυπο των επιχειρήσεων του ο κ.Ουζουνίδης.

Τελειώνοντας, ας ξαναθυμηθούμε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, τα όσα είπε πάλι εναντίον του Evros-news.gr και του Κώστα Πιτιακούδη ο Βαγγέλης Λαμπάκης. Απειλώντας ότι “δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί στη συνέχεια” και υποστηρίζοντας ότι οι δικές του αγωγές εναντίον μας είναι καλές και όσες κάνει ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης κακές. Αλλά Λαμπάκης είναι αυτός. Αυτό που μετράει είναι κάτι που είπε η δημοσιογράφος-τηλεπαρουσιάστρια ενθουσιασμένη. Ότι όλοι μαζί έζησαν “παλιές καλές στιγμές δήμαρχε. Τις είχαμε ξεχάσει αυτές τις στιγμές”.