Λαμπάκης: Οι δικές μου αγωγές στον Πιτιακούδη είναι καλές. Του Ζαμπούκη στους άλλους κακές!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπάκης: Οι δικές μου αγωγές στον Πιτιακούδη είναι καλές. Του Ζαμπούκη στους άλλους κακές!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

-Απειλές κατά Evros-news.gr και Κώστα Πιτιακούδη: Δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί από δω και πέρα

Έναν Βαγγέλη Λαμπάκη από τα… παλιά, που με την γνωστή αλαζονεία και τον εγωισμό του όλα τα έχει πράξει σωστά και οι άλλοι λάθος, άκουσαν στην σημερινή συνέντευξη που έδωσε, οι δημοσιογράφοι που την παρακολούθησαν.

Το Evros-news.gr αν και δεν παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη συνέντευξη, για να… θυμηθεί και αυτό τις “παλιές καλές στιγμές δήμαρχε. Τις είχαμε ξεχάσει αυτές τις στιγμές”, όπως του είπε μια γνωστή τηλεπαρουσιάστρια καναλιού της Αλεξανδρούπολης, είχε όμως την… τιμητική του και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του Κώστας Πιτιακούδης. Αν και δεν μας ανέφερε δυστυχώς ονομαστικά για να συνεχίσει την… τζάμπα διαφήμιση, υποστήριξε ότι η αγωγή που μας έκανε και θα εκδικαστεί το Νοέμβριο, αλλά και οι δυο Αιτήσεις Ασφαλιστικών Μέτρων (Προσωρινή και Κύρια) που και πάλι τις ξέχασε (;), ίσως γιατί ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ από το αρμόδιο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης, είναι… δικαιολογημένη. Αντίθετα, οι αγωγές του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη κατά άλλων δημοσιογράφων, είναι… κακές και απαράδεκτες.

Όπως άλλωστε είπε χαρακτηριστικά ο τέως (τέως, τέως, τέως μια και φαίνεται πλέον να το… χώνεψε) δήμαρχος κ.Λαμπάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

Όταν έναν δημοσιογράφο, επειδή έγραψε ότι αυτό που έκανε ο δήμαρχος είναι ηθικό; Μπορεί να είναι νομικά εντάξει, πολιτικά εντάξει, αλλά είναι δίκαιο, ηθικό; Ενδεχομένως και λίγο επιπλέον κάτι, στην προσπάθεια να τον ελέγξει ως δημοσιογράφος και να του στέλνει μια αγωγή 30.000 ευρώ, να τον αποτρέψει ως δημοσιογράφο να κάνει την δουλειά του και να κάνει αυστηρά την δουλειά του όπως πρέπει για να τον ελέγξει”. Κι αυτός που είπε σήμερα, χωρίς να ντρέπεται καθόλου τα συγκεκριμένα λόγια, έκανε δυο Αιτήσεις Ασφαλιστικών Μέτρων και μία Αγωγή  στον Κώστα Πιτιακούδη, επειδή δημοσίευσε δυο ΒΙΝΤΕΟ, το ένα να χορεύει τσιφτετέλι με τον Γιάννη Δαστερίδη, τον ιδιοκτήτη της εταιρείας που πήρε το έργο 3,3 εκατ. ευρώ για τον οδοφωτισμό με LED και το άλλο με τις… αποθεωτικές του δηλώσεις για την συγκεκριμένη εταιρεία. Οι άλλοι δημοσιογράφοι δηλαδή μπορούν να κάνουν αυστηρή κριτική στον σημερινό δήμαρχο, αλλά εμείς που σχεδόν ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ επί θητείας του ασκούσαμε κριτική, δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα.

Προανήγγειλε ότι… “δεν θα τον αφήσω

σε χλωρό κλαρί από δω και πέρα…”

Προσπάθησε μάλιστα να δικαιολογήσει την ΑΓΩΓΗ που μας έκανε και επίσης μας… απείλησε ότι… δεν θα μας αφήσει σε χλωρό κλαρί από δω και πέρα αν συνεχίσουμε να λειτουργούμε έτσι. Την ίδια στιγμή δηλαδή που κατηγορούσε τον κ.Ζαμπούκη ότι με τις αγωγές του (τις κακές) αποτρέπει τους δημοσιογράφους να κάνουν σωστά την δουλειά τους, οι δικές του απειλές για αγωγές, προφανώς… ενθαρρύνουν τον Κώστα Πιτιακούδη να την κάνει σωστά. Είπε συγκεκριμένα:

“Κι εγώ έκανα μία αγωγή, μία αγωγή (απέκρυψε πάλι τις δυο Αιτήσεις Ασφαλιστικών Μέτρων που έχασε) τον οποίο τον ξέρετε όλοι (δεν μας ανέφερε ονομαστικά δυστυχώς και χάσαμε τη τζάμπα διαφήμιση), αλλά αυτός ο δημοσιογράφος ρε παιδιά, δεν μ’ άφησε ήσυχο από το να μην  ξέρω που να βάζω κάθε φορά την λάσπη επί 2,5 χρόνια και άντεξα και άντεξα (ψυχούλα ο Βαγγελάκης). Ε, μην γυρίσει τώρα κανείς και πει ότι ξέρετε και συ κύριε Λαμπάκη έκανες μια αγωγή αποζημιώσεως. Βεβαίως έκανα για αγωγή αποζημιώσεως εναντίον αυτού του ανθρώπου και δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί από δω και πέρα αν συνεχίσει με τον τρόπο αυτό να λειτουργεί. Ε, τον άλλο μήνα έχουμε το δικαστήριο, να δούμε τι θα πει”.

Προχώρησε ακόμα περισσότερο μάλιστα ο Βαγγέλης Λαμπάκης. Διαχώρισε τους δημοσιογράφους σε… αρεστούς και μη, σε… νέους που έχουν το δικαίωμα και μπορούν να κάνουν σκληρή κριτική και στους άλλους, εννοώντας τον Κώστα Πιτιακούδη,

Οι νέοι δημοσιογράφοι μπορούν να

γράφουν ότι θέλουν, αλλά… αυτός όχι

“Αυτός ο άνθρωπος όμως, δεν είναι ένας δημοσιογράφος ο οποίος είναι καημένος (όντως δεν είναι καημένος ο Πιτιακούδης, άσχετα αν δεν αγόρασε μετά τις δημοτικές εκλογές καινούργιο πανάκριβο σπίτι όπως κάποιοι άλλοι στην Αλεξανδρούπολη). Αυτός ο άνθρωπος ήρθε με στόχο και διατεταγμένη υπηρεσία (από ποιους άραγε; Τις περιβόητες… Σκοτεινές Δυνάμεις που επικαλούνταν παλαιότερα;) να με χτυπάει κάθε μέρα και τα κατάφερε. Είναι μία από τις αιτίες που μέσα από την λάσπη του και την  συκοφαντία του χάσαμε τις εκλογές(αυτό το θυμήθηκε… φέτος και άρχισε τις αγωγές). Αυτόν τον άνθρωπο, είναι κανείς από σας τους δημοσιογράφους που τον λυπάται (εγώ ξέρω δύο τουλάχιστον που είναι δίπλα στον Πιτιακούδη και τον λυπούνται, τον Τουρλιάδη, τον Αποστολίδη και τον Τελόπουλο) γιατί του έκανα μια αγωγή (καλύτερα να σε μισούν παρά να σε λυπούνται… τέως); Όχι βέβαια (έδωσε μόνος την απάντηση στο ερώτημα του).

Δεν μιλάμε γι’ αυτούς τους δημοσιογράφους (που παρεμπιπτόντως είναι 30 χρόνια επαγγελματίες, μέλη της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ και εκλεγμένοι σε πανελλαδικά δημοσιογραφικά όργανα).  Μιλάμε για τους δημοσιογράφους, τα νέα παιδιά, τα οποία αγωνίζονται και είπαν μια κουβέντα ενδεχόμενα παραπάνω (ο Αποστολίδης νεότατο παιδί, .όπως και ο Τουρλιάδης νέο παιδί, που δεν είναι μάλιστα καν δημοσιογράφος και γράφει εμετούς ανώνυμα επί πολλά χρόνια;) που είναι υποχρεωμένος να το ανέχεται ο πολιτικός. Αλλά την πολύ την λάσπη όχι”.

Άρα, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δημοσιογράφοι δεν έχουν το δικαίωμα ούτε να κάνουν κριτική, ούτε να… λένε και μια κουβέντα παραπάνω, αλλά με τα νέα τα παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να μην αντιδράσει μάλιστα κανείς από τους παραβρισκόμενους και να καταδικάσει τις αγωγές και γενικότερα τις δικαστικές διώξεις γενικά κατά των δημοσιογράφων, σημαίνει ότι συμφώνησαν με τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Ήταν μια… ωραία ατμόσφαιρα και όπως είπε και η δημοσιογράφος-τηλεπαρουσιάστρια ενθουσιασμένη, έζησαν “παλιές καλές στιγμές δήμαρχε. Τις είχαμε ξεχάσει αυτές τις στιγμές”.

Για να μην νομίζει κανείς ότι τα μεταφέρουμε λάθος, έστω και κατά ένα γράμμα, δημοσιεύουμε το σχετικό απόσπασμα από την ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης τύπου την οποία έκανε η ιστοσελίδα e-evros.gr για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΛΑΜΠΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ