Αστεία αντιπολιτευτικά παιχνίδια μέσω… τηλεθέρμανσης, απ’ τον Πρόεδρο Κοινότητας Φερών Θ.Πεμούση – Ο κόσμος της πόλης απείχε

Αστεία αντιπολιτευτικά παιχνίδια μέσω… τηλεθέρμανσης, απ’ τον Πρόεδρο Κοινότητας Φερών Θ.Πεμούση – Ο κόσμος της πόλης απείχε

-Εκδήλωση-φιάσκο με ομιλητή τον… τέως Γ.Φαλέκα και παρεμβάσεις των επίσης τέως Λαμπάκη, Γκότση

-Ούτε 10 δεν ήταν οι απλοί πολίτες στους 20 συνολικά συμμετέχοντες

Αντιπολιτευτικά παιχνίδια μέσω του σοβαρού θέματος της τηλεθέρμανσης, προσπαθεί να κάνει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φερών Θανάσης Πεμούσης, λειτουργώντας ξεκάθαρα ως στέλεχος της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη με την οποία εκλέχθηκε και όχι ως εκπρόσωπος όλων των Φεριωτών.

Μόνο που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του, αφού ο κόσμος των Φερών… γύρισε στην πλάτη τόσο σε αυτόν όσο και σε όσους προσπάθησαν να διοργανώσουν ένα επικοινωνιακό σόου, καθαρά για αντιπολιτευτικούς λόγους. Γιατί στην χθεσινή εκδήλωση με θέμα της τηλεθέρμανση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Φερών και μοναδικό ομιλητή τον τέως Αντιδήμαρχο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Γιάννη Φαλέκα, μετείχαν συνολικά 20 άνθρωποι, μετρημένοι μάλιστα ένας-ένας, από τους οποίους ούτε οι… 10 δεν ήταν απλοί πολίτες.

Κι αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα, αν από τους 20 παριστάμενους στην εκδήλωση-φιάσκο αφαιρέσει τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον τέως Αντιδήμαρχ Φερών Νίκο Γκότση, τον Θανάση Πεμούση και τους άλλους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας (Παντελίδη κ.λ.π) και τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Καρυπίδη, Χρήστο Βαρσαμάκη, που όπως και στα… ηρωικά με το ξεφόρτωμα των επίπλων απ’ το φορτηγάκι, βρέθηκαν και χθες στην εκδήλωση για να δώσουν… αντιπολιτευτικά διαπιστευτήρια προς την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη.

Η εικόνα της αίθουσας που έγινε η εκδήλωση, ήταν απογοητευτική. Γιατί ακόμα και αν επικαλεστεί κανείς τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, μπορούσαν να βρεθούν στην αίθουσα τουλάχιστον 50 άτομα. Όπως φυσικά ήταν μια… κωμικοτραγική κατάσταση που εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον κ.Πεμούση, ο οποίος φαίνεται να οργάνωσε αυτή την αντιπολιτευτική… φιέστα, μια και δεν υπήρχε κανένας εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής. Ούτε ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης, ούτε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Ελένη Ιντζεπελίδου. Ο κ.Πεμούσης είπε βέβαια ότι κάλεσε την κ.Ιντζεπελίδου να παραστεί και να μιλήσει μαζί με τον κ.Φαλέκα, αλλά όπως μάθαμε η γραπτή πρόσκληση έφτασε παραμονή της εκδήλωσης που ήδη είχε ανακοινωθεί, χωρίς η ίδια και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες της, να έχει συμφωνήσει στο πλαίσιο που θα διεξάγονταν αυτή.

Οι προθέσεις του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φερών, φάνηκαν άλλωστε και από το γεγονός ότι οι δυο παρεμβάσεις που έγιναν και ακολούθησαν οι ερωτήσεις, ήταν από τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον τέως Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση. Μάλιστα ο τελευταίος είναι χαρακτηριστικό, ότι στην ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, έβαλε απλά την εικόνα ενός προτζέκτορα και όχι φωτογραφίες από την αίθουσα με τις παρουσίες. Τι να δείξει άλλωστε; Ότι ο κόσμος των Φερών γύρισε συντριπτικά την πλάτη στα αντιπολιτευτικά τους παιχνίδια;

Εν κατακλείδι, τα αντιπολιτευτικά παιχνίδια του Θανάση Πεμούση, που τα προηγούμενα χρόνια αν και ήταν στην ίδια θέση, δεν… σκέφθηκε να διοργανώσει κάποια παρόμοια εκδήλωση ενημέρωσης των συνδημοτών του για την τηλεθέρμανση και τώρα τον… έπιασε ο πόνος, ήταν ένα βατερλώ για τον ίδιο και όποιον άλλον το σκέφθηκε.