Αλεξανδρούπολη: Οι αστυνομικοί απέτρεψαν στο “τσακ” απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονης απ’ την Ορεστιάδα

Αλεξανδρούπολη: Οι αστυνομικοί απέτρεψαν στο “τσακ” απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονης απ’ την Ορεστιάδα

Τελευταία στιγμή, στο “τσακ” κυριολεκτικά, απέτρεψαν οι αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη απόπειρα αυτοκτονίας μιας 35χρονης από την Ορεστιάδα, η οποία εντοπίσθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της σε ημιλυπόθυμη κατάσταση στην περιοχή της Μάκρης, δίπλα στα ΚΑΥΥ της περιοχής.

Το θέμα ανέδειξε πρώτη η ιστοσελίδα focustonevro.gr, προφανώς με πληροφορίες και αρκετές από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης μέσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ μας, για την κοπέλα που δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε χωριό του δήμου Διδυμοτείχου, στάλθηκε σήμα από την Ασφάλεια Ορεστιάδας στα υπόλοιπα τμήματα του νομού Έβρου, ότι εξαφανίστηκε και αναζητείται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και είχε πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών, προκειμένου να βάλει τέλος στην ζωή της. Είχε μάλιστα γράψει και το σχετικό σημείωμα, όπου ανέφερε πως δεν αντέχει άλλο να ζει με αυτές τις ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης κατάφεραν να την εντοπίσουν χθες τα μεσάνυχτα από το στίγμα που άφηνε το κινητό της τηλέφωνο, να κοιμάται μέσα σε υπνόσακο (Sleeping Bag) στην περιοχή της Μάκρης, ενώ το αυτοκίνητο της ήταν κλειδωμένο πιο δίπλα. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.