Πυρκαγιά πριν λίγο στο Μεγάλο Δέρειο Σουφλίου – Οι κάτοικοι είδαν λαθρομετανάστες στην περιοχή

Πυρκαγιά πριν λίγο στο Μεγάλο Δέρειο Σουφλίου – Οι κάτοικοι είδαν λαθρομετανάστες στην περιοχή

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα κοντά στο χωριό Μεγάλο Δέρειο Σουφλίου και επειδή η κατεύθυνση της ήταν προς τα σπίτια, προκάλεσε τεράστια αναστάτωση και κινητοποίηση των κατοίκων.

Με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Ορφέα Γιουσούφ Κοτσά που είναι και Πυροσβέστης στο επάγγελμα, ξεσηκώθηκαν όλοι και με μηχανήματα έτρεξαν στα σημεία που έκαιγαν οι φλόγες και κατάφεραν αρχικά να την ελέγξουν και στη συνέχεια να την σβήσουν, πριν προλάβει να απειλήσει το χωριό. Ήδη πάντως δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Σουφλίου, η οποία να θυμίσουμε ότι έχει όλη σχεδόν την δύναμη της συγκεντρωμένη στην μεγάλη πυρκαγιά της περιοχής Λευκίμμης-Δαδιάς, κατευθύνονται στην περιοχή για κάθε ενδεχόμενο, μαζί με μια υδροφόρα του στρατού από την περιοχή.

Σύμφωνα πάντως με καταγγελίες των κατοίκων του Μεγάλου Δερείου, είδαν κοντά στην περιοχή που ξέσπασε η πυρκαγιά και συγκεκριμένα σε μια καλύβα, να κινούνται πέντε λαθρομετανάστες. Χωρίς να αποκλείουν να ήταν και άλλοι που κρύβονταν εκεί γύρω. Εξάλλου το Evros-news.gr έχει πολλές φορές αναδείξει τον κίνδυνο που υπάρχει από την παρουσία εκατοντάδων λαθρομεταναστών στην περιοχή και τις αυτοσχέδιες κουζίνες που στήνουν μέσα στα δάση για να μαγειρέψουν.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα σχόλιο

  1. ΕΛΕΟΣ!!! ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΒΡΟΣ!!!
    ΝΤΡΟΠΉ!!! ΞΕΦΤΥΛΑ!!!
    Κ. Πρωθυπουργε. Πάρε κεφαλια….
    Δέν πάει άλλο… Σουροτηρι γιναμε….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*