Το σχέδιο ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ με μη επιστρεπτέα επιχορήγηση, ανακοινώνει Πέμπτη ο Χ.Μέτιος

Το σχέδιο ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ με μη επιστρεπτέα επιχορήγηση, ανακοινώνει Πέμπτη ο Χ.Μέτιος

Έτοιμο είναι το σχέδιο μη επιστρεπτέας επιχορήγησης για την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που επλήγησαν από τον κορονοϊό και θα το ανακοινώσει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Άλλωστε, ο κ.Μέτιος από τον Ιούνιο ακόμα ανακοίνωσε πρόγραμμα ύψους 27 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ, για στήριξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ και όλο αυτό το διάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες εξέταζαν όλες τις λεπτομέρειες και τις παραμέτρους, προκειμένου να ανακοινωθεί με κάθε λεπτομέρεια και να αρχίσει η υλοποίηση του πολύ γρήγορα. Κι όλα αυτά, πριν ακόμα οι υπόλοιπες Περιφέρειες ασχοληθούν ή ανακοινώσουν το παραμικρό.

Έτσι σύμφωνα με πρόσκληση που στάλθηκε στα ΜΜΕ, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12:00 στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Γ. Κακουλίδη 1, Κομοτηνή),  ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα μη επιστρεπτέας επιχορήγησης σε επιχειρήσεις της Περιφέρειας με τίτλο «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».