?

Απαράδεκτη η κατάσταση του δρόμου Λεπτή-Ευγενικού. Κινδυνεύουμε καθημερινά, διαμαρτύρονται οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην απαράδεκτη κατάσταση του επαρχιακού δρόμου που συνδέει την Λεπτή Ορεστιάδας με το Ευγενικό Διδυμοτείχου και περνάει από τα χωριά Παταγή, Αμπελάκια, Ποιμενικό και Σιτοχώρι, αναφέρεται πολίτης που είναι μόνιμος κάτοικος του βόρειου Έβρου, με επιστολή του στο Evros-news.gr

Μας έστειλε μάλιστα και ένα ΒΙΝΤΕΟ που “τράβηξε” ο ίδιος από την συγκεκριμένη διαδρομή-καρμανιόλα, όπου κινδυνεύουν οι οδηγοί. Όπως επισημαίνει:
“Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απαράδεκτη κατάσταση και επικινδυνότητα του οδικού επαρχιακού δρόμου Λεπτής – Ευγενικού. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα, μελλοντικά και σχεδόν σίγουρα θα επέλθει κάποιο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.
Η υπομονή τον κατοίκων στα χωριά Παταγή-Αμπελάκια- Ποιμενικό, αλλά και Λεπτή Νεοχώρι των δήμων Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου έχει εξαντληθεί.
Από ότι γνωρίζω έχει εγκριθεί εδώ και καιρό κονδύλι περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση αυτού του δρόμου.
Όμως υπάρχει πλήρης αδιαφορία  και μη ενημέρωση από κανένα αρμόδιο εάν και πότε θα αποκατασταθεί.
Καθημερινά μετακινούνται εκατοντάδες συμπολίτες μας και ενόψει του επερχόμενου χειμώνα η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη.
Η ευαισθητοποίηση της Περιφέρειας πρέπει να είναι άμεση σε θέματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν καθημερινά τους πολίτες-ακρίτες στην καθημερινότητα τους.
Σας παραθέτω ένα χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ  της κατάστασης από Παταγή έως την Λεπτή. Ο υπόλοιπος προς το Ευγενικό είναι πολύ χειρότερος.