Ψυχούλα ο… Βαγγελάκης: Ανέλαβε δωρεάν δικηγόρος του Π.Μιχαηλίδη, με τον οποίο… σκυλοβρίζονταν επί χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψυχούλα ο… Βαγγελάκης: Ανέλαβε δωρεάν δικηγόρος του Π.Μιχαηλίδη, με τον οποίο… σκυλοβρίζονταν επί χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

-Πρότεινε στον “βλάκα”, όπως τον αποκαλούσε, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, να αναλάβει το γραφείο του τη νομική υποστήριξη στις αγωγές Ζαμπούκη

-Σκέφθηκε ως… Μαχάτμα Γκάντι ο Παύλος Μιχαηλίδης και τελικά δεν παραιτείται όπως… απειλούσε πριν λίγες μέρες.

Ώρες-ώρες σκεφτόμαστε εδώ στο Evros-news.gr ότι αδικούμε και μάλιστα πολύ τον τέως (όχι πρώην γιατί ο πρώην έχει ελπίδες κάποια στιγμή να επιστρέψει ενώ ο τέως αποτελεί οριστικά παρελθόν) δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.

Γιατί όπως λέει και η γνωστή διαφήμιση, είναι… ψυχούλα ο Βαγγελάκης. Κι αυτό το αποδεικνύει πάλι, αφού αποφάσισε να αναλάβει και μάλιστα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, τη νομική υποστήριξη του δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, στις δυο αγωγές (στις άλλες που έρχονται;) που κατέθεσε εναντίον του, από 30.000 ευρώ έκαστη, ο δήμαρχος και πρώτος του ξάδερφος Γιάννης Ζαμπούκης. Το ανακοίνωσε άλλωστε σήμερα το πρωί μιλώντας στο… αγαπημένο του ραδιόφωνο STATUS Fm (αφού έχει γίνει σχεδόν… συνεργάτης με τις συνεχείς συνεντεύξεις του εκεί), ο ίδιος ο ανεξάρτητος-μεμονωμένος κ.Μιχαηλίδης.

Ο κ.Λαμπάκης πρότεινε στον “βλάκα” όπως τον 

αποκαλούσε Μιχαηλίδη, ν’ αναλάβει δικηγόρος του

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ο προηγούμενος δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης επικοινώνησε μαζί μου, προσφέρθηκε να καλύψει νομικά τις δύο υποθέσεις, πράγμα που το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά και τον ευχαριστώ, να του αναθέσω στο γραφείο του, στη γυναίκα του συγκεκριμένα, τις δύο υποθέσεις. Εφ όσον υπήρξε η πρόθεση του προηγούμενου δημάρχου και τον ευχαριστώ επειδή είναι και πολιτικό το ζήτημα, νομίζει ότι θα αναλάβει το γραφείο του και τις δύο υποθέσεις”.

Γι’ αυτό λέμε ότι είναι… ψυχούλα ο Βαγγελάκης (Λαμπάκης), αφού παλαιότερα μπορεί ο κ.Μιχαηλίδης τον κατήγγειλε ότι τον αποκάλεσε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο “βλάκα” και “τρομοκράτη”, αλλά τώρα πλέον… συνεργάζονται εναντίον της σημερινής δημοτικής αρχής. Μπορεί σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση όλοι οι παρόντες αλλά και όσοι παρακολουθούσαν τηλεοπτικά να έβλεπαν και να άκουγαν ότι… σκυλοβρίζονταν, αλλά φαίνεται πως τώρα όλα αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα. Υπάρχει ο… κοινός εχθρός που λέγεται Γιάννης Ζαμπούκης, στον οποίο πρέπει να μην επιτρέψουμε να διοικήσει όπως αυτός θέλει.

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΝ ΛΑΜΠΑΚΗΣ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Είδε τον εαυτό του… Μαχάτμα Γκάντι και

αποφάσισε να μην παραιτηθεί (πάλι) τελικά

Πάντως και από την σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Παύλου Μιχαηλίδη, αφού προηγήθηκε και γραπτή δήλωση σε τοπικό σάιτ με έδρα την Ορεστιάδα, η καρδιά των 80.000 και πλέον κατοίκων του δήμου Αλεξανδρούπολης… πήγε στη θέση της. Γιατί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του, 20 μέρες μετά τις δηλώσεις του ότι θα παραιτηθεί λόγω των αγωγών Ζαμπούκη, άλλαξε γνώμη και τελικά δεν θα μας στερήσει από την… τεράστια αυτοδιοικητική του παρουσία. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ετοιμάζει, όπως δήλωσε, και κίνηση Πολιτών. Μάλιστα σε μια… κρίση μεγαλείου είδε τον εαυτό του σαν την τεράστια παγκόσμια φυσιογνωμία, τον Μαχάτμα Γκάντι, αφού όπως δήλωσε:

“Ο γνώμονας της απόφασης μου δεν σας κρύβω ότι βασίστηκε σε μια πολύ γνωστή ρήση του Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος είπε ότι κανείς δεν μπορεί να μας πληγώσει χωρίς την συγκατάθεση μας. Άρα η απόφαση ήταν δική μου αποκλειστικά και έπρεπε να παρθεί αφού λάμβανε υπόψη κάποιους παράγοντες. Συνεχίζω λοιπόν και το τεκμηριώνω αυτό, ότι οι παράγοντες που επηρέασαν την τελική μου απόφαση, κόντρα στον παράγοντα της οικογένειας μου ο οποίος έλεγε ότι έπρεπε να αποσυρθώ από το προσκήνιο”.

Στη συνέχεια βέβαια μας τα… μπέρδεψε και πάλι λιγάκι. Γιατί προανήγγειλε το επόμενο χρονικό διάστημα δημιουργία νέας Κίνησης Πολιτών, η οποία δεν προχώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα λόγω… κορονοϊού. Προφανώς τώρα “εξαφανίστηκε” ο Covid-19 και μπορούν να αρχίσουν τις προετοιμασίες. Αλήθεια, εκείνη η Κίνηση που είχε προαναγγείλει πριν από μήνες και μιλούσε μάλιστα και για… ψηφιακή λειτουργία, για ύπαρξη ενός πυρήνα του οποίου δεν ήθελε να αποκαλύψει ονόματα τί απέγινε; Όπως πάντως είπε: “Ένας δεύτερος παράγοντας που αποφάσισα να μην παραιτηθώ, είναι οι συνεργάτες μου που μου είπαν ότι πρέπει να συνεχίσω. Αποφασίσαμε ότι μέσα στον Οκτώβριο προχωρούν οι διεργασίες που είχαν μείνει πίσω λόγω Covid και προς τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί μια νέα Κίνηση Πολιτών, επίσημα, με καταστατικό, με ιδρυτική διακήρυξη και με τα πρώτα ονόματα που θα αποτελούν το συντονιστικό όργανο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτή η κίνηση να οδηγηθεί ως παράταξη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα αποφασιστεί αυτό ένα χρόνο πριν τις εκλογές από τα όργανα που θα συγκροτηθούν”.

Αλήθεια; Ποιο θα είναι το σήμα αυτής της Κίνησης Πολιτών; Γιατί αρχικά ο κ.Μιχαηλίδης και συγκεκριμένα πέρυσι τέτοιον καιρό είχε παρουσιάσει ένα λογότυπο με τίτλο: ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για την Αλεξανδρούπολη”. Εδώ και λίγο καιρό, στέλνει δελτία Τύπου με λογότυπο: “Αλεξανδρούπολη ο δήμος που θέλουμε”.

Τι ισχύει τελικά; Ποιο λογότυπο θα έχει αυτό που ετοιμάζει, αφού ούτε και ο ίδιος φαίνεται να ξέρει αν θα είναι Κίνηση Πολιτών, Κίνηση Ιδεών, Δημοτική παράταξη ή κάτι άλλο; Μάλλον είχε δίκιο τελικά ο νομικός του πλέον σύμβουλος Βαγγέλης Λαμπάκης (για να θυμηθούμε τα ωραία των προηγούμενων χρόνων) που… ούρλιαζε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο εναντίον του: “Τι ρόλο παίζεις κύριε Μιχαηλίδη. Πες μας. Τι ρόλο παίζεις”; Κι επειδή η ζωή θέλει και γέλιο…

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*