Αρμένιοι Ελλάδος: “Ευχαριστούμε τον κ.Δερμεντζόπουλο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και παραιτήθηκε…”

Αρμένιοι Ελλάδος: “Ευχαριστούμε τον κ.Δερμεντζόπουλο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και παραιτήθηκε…”

Την ικανοποίηση της και τις ευχαριστίες της προς τον βουλευτή Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο εκφράζει με ανακοίνωση της η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος, γιατί ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της και παραιτήθηκε εδώ και μέρες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας Αζερμπαϊτζάν.

Ο κ.Δερμεντζόπουλος είχε αποχωρήσει από τις 5 Οκτωβρίου από την συγκεκριμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα, λόγω φυσικά των επιθέσεων του Αζερμπαϊτζάν κατά της Αρμενίας. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αρμένοι της χώρας μας αναφέρει:

“Ακόμη ένα μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής, ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος παραιτήθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας Αζερμπαϊτζάν.

Σας παραθέτουμε την επιστολή που μας απέστειλε η επιστημονική συνεργάτιδα του Βουλευτή.

“Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω και επίσημα πως ο Βουλευτής Έβρου κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος έχει αποστείλει ήδη από τις 05.10.2020 επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κ. Τασούλα με την οποία και γνωστοποιεί την αποχώρηση του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας Αζερμπαϊτζάν.
Με εκτίμηση,
Άννα Σταθουράκη
Επιστημονικός Συνεργάτης”

Ευχαριστούμε τον κ. Δερμεντζόπουλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επόμενο Άρθρο
Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, πραγματοποιήθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα…

Pin It on Pinterest