Οι τελικοί πίνακες των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα για πρόσληψη Συνοριοφυλάκων

Οι τελικοί πίνακες των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα για πρόσληψη Συνοριοφυλάκων

Κατόπιν της εξέτασης των προσφυγών από το Α.Σ.Ε.Π., ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων, κυρωμένων πινάκων κατ΄ αρχήν πληρούντων τα προσόντα Συνοριοφυλάκων κατά φθίνουσα σειρά μορίων.

Επίσης ανακοινώνονται και τα ονόματα αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, του διαγωνισμού πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου, σε Περιφερειακές Ενότητες των Περιφερειών Αττικής, Πελοποννήσου και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Οι υποψήφιοι/ες Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου των εν λόγω διαγωνισμών θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Προκαταρκτικών Εξετάσεων εντός των αμέσως επόμενων ημερών.

Επισημαίνεται ότι η προκήρυξη για πρόσληψη 266 Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση της εθνικής ικανότητας ελέγχου και επιτήρησης των εξωτερικών συνόρων με πρόσληψη προσωπικού», η οποία  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Περαιτέρω, οι προσλήψεις 480 Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία σε Περιφερειακές Ενότητες των Περιφερειών Αττικής, Πελοποννήσου και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συγχρηματοδοτούνται σε ποσοστό 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης στο πλαίσιο της Δράσης «Δομές και Λειτουργικότητα των Π.Κε.Κ.» και κατά 25% από Εθνικούς Πόρους.

Δείτε τον πίνακα ικανών Δράμας-γενική σειρά εδώ

Δείτε τον πίνακα ικανών Δράμας-ειδική κατηγορία εδώ

Δείτε τον πίνακα ικανών Ξάνθης-γενική σειρά εδώ

Δείτε τον πίνακα ικανών Ξάνθης-ειδική κατηγορία εδώ

Δείτε τον πίνακα ικανών Ανατολικής Αττικής εδώ

Δείτε τον πίνακα ικανών Νοτίου Τομέα Αθηνών εδώ

Δείτε τον πίνακα ικανών Κορινθίας εδώ

Δείτε τον πίνακα μη ικανών Ανατολικής Αττικής  εδώ

Δείτε τον πίνακα μη ικανών Νοτίου Τομέα Αθηνών εδώ

Δείτε τον πίνακα μη ικανών Κορινθίας  εδώ

Δείτε τον πίνακα μη ικανών Δράμας-γενική σειρά εδώ

Δείτε τον πίνακα μη ικανών Δράμας-ειδική κατηγορία εδώ

Δείτε τον πίνακα μη ικανών Ξάνθης-γενική σειρά εδώ

Δείτε τον πίνακα μη ικανών Ξάνθης-ειδική κατηγορία εδώ