Διδυμότειχο: Το Parrot’s Beak γιορτάζει τα 3 του χρόνια με κορυφαίους Έλληνες bartenders

Διδυμότειχο: Το Parrot’s Beak γιορτάζει τα 3 του χρόνια με κορυφαίους Έλληνες bartenders

To αγαπημένο σας Parrot’s beak Espresso-Cocktails-Aperitif στο Διδυμότειχο (Βασιλέως Γεωργίου 20-Τηλ:25530 24478), έχει σε λίγες ημέρες… γενέθλια, αφού συμπληρώνει 3 χρόνια απόλυτα πετυχημένης λειτουργίας και σας προσκαλεί να τα γιορτάσετε όλοι μαζί.

Κλείνει τρία χρόνια “ζωής” και έντονης παρουσίας όχι μόνο στην πόλη, αλλά και ολόκληρη την περιοχή και όπως σας έχει συνηθίσει, φέρνει σημαντικές προσωπικότητες του bar, κορυφαίους Έλληνες Bartenders για να σας προσφέρουν με την εμπειρία και την ικανότητα τους, πρωτότυπα, απίθανα coctail και γενικότερα αξέχαστα ποτά.

Στις 16-17 και 18 Οκτωβρίου, δηλαδή Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Parrot’s Beak στο Διδυμότειχο. Από τις 8 το βράδυ ως τη 1 τα ξημερώματα πλέον, θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τους κορυφαίους στο είδος τους.
Μην χάσετε αυτό το 3μερο με την… πανδαισία coctail και γεύσεων που δεν δοκιμάζεται κάθε μέρα. Η παρουσία των κορυφαίων προσκεκλημένων του Parrot’s Beak και του ιδιοκτήτη του Πασχάλη Περιστεράκη, που ξέρει πως να πρωτοπορεί όχι μόνο στο Διδυμότειχο, αλλά σε ολόκληρο τον Έβρο και την Θράκη, με τις επιλογές των καλεσμένων του.