Κ.Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη αύριο του Πρωθυπουργού με Περιφερειάρχη και βουλευτές Περιφέρειας ΑΜΘ

Κ.Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη αύριο του Πρωθυπουργού με Περιφερειάρχη και βουλευτές Περιφέρειας ΑΜΘ

Τηλεδιάσκεψη θα έχει αύριο το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, τους κυβερνητικούς βουλευτές της Περιφέρειας ΑΜΘ και τον Αντιπεριφερειέχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η τηλεδιάσκεψη αυτή πραγματοποιείται όχι μόνο εν όψει τις επικείμενης επίσκεψης του στον Έβρο στις 18 και 19 Οκτωβρίου, για την οποία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σας ενημερώσαμε ήδη εδώ και μέρες, και συγκεκριμένα σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη, αλλά και προκειμένου να συζητήσει μαζί τους θέματα και προτάσεις για την ευρύτερη περιοχή. Όχι δηλαδή μόνο όσα απασχολούν την Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης, αλλά και ολόκληρη την Περιφέρεια μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Έρχεται σε Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη ο Πρωθυπουργός την άλλη Κυριακή, Δευτέρα (18-19 Οκτωβρίου)

Με δεδομένο φυσικά ότι θα πάρει μέρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ.Πέτροβιτς, δείχνει πως θα δοθεί ιδιαίτερο “βάρος” στο νομό μας, μια και βρισκόμαστε ήδη σε μια περίοδο που προχωρούν τόσο η κατασκευή του αποτρεπτικού φράχτη στο νότιο τμήμα του νομού, όσο και οι διαδικασίες για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. ΌΠως εξάλλου πρώτο σας ενημέρωσε ήδη το Evros-news.gr, προχωράει και η απαλλοτρίωση των “Μαιστριανών” μετά την δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η αναγκαστική απαλλοτρίωση των Μαϊστριανών – Όλα τα ονόματα των ιδιοκτησιών