Νέα… κατραπακιά Μέτιου σε Τοψίδη: Ειδική σύμβουλος Παιδείας Περιφέρειας ΑΜΘ η Εβρίτισσα Αλεξάνδρα Γκουλιάμα

Νέα… κατραπακιά Μέτιου σε Τοψίδη: Ειδική σύμβουλος Παιδείας Περιφέρειας ΑΜΘ η Εβρίτισσα Αλεξάνδρα Γκουλιάμα

-Είναι η πρώτη αναπληρωματική περιφερειακή σύμβουλος Έβρου της παράταξης Τοψίδη

Νέα κίνηση-ματ και τεράστια… κατραπακιά στον Τάκη Τοψίδη, από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Η πρώτη αναπληρωματική περιφερειακή σύμβουλος Έβρου της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”, που πλέον έχει μεταβληθεί σε… Αποσύνθεση, η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα, ανέλαβε Ειδική Σύμβουλος Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Παιδείας.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, η φιλόλογος Αλεξάνδρα Γκουλιάμα από την Αλεξανδρούπολη ορίζεται άμισθη ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Παιδείας.

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Διδάκτορας στο Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ (Παιδοψυχιατρική) με αντικείμενο έρευνας τον σχολικό εκφοβισμό, η κ. Γκουλιάμα θα υπηρετεί στην Περιφέρεια εθελοντικά παρέχοντας συμβουλές και διατυπώνοντας εξειδικευμένες γνώμες σε ζητήματα Παιδείας.

Να θυμίσουμε ότι η κ.Γκουλιάμα εκλέχθηκε αρχικά περιφερειακή σύμβουλος στις εκλογές του 2019 με την παράταξη Τοψίδη, αλλά έκανε ένσταση ο επόμενος Κώστας Εξακουστός και για ελάχιστες ψήφους της πήρε την θέση. Έτσι, μετά τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Τοψίδη, τώρα αποτελεί παρελθόν και η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα.

Και η… αποσύνθεση της Περιφερειακής Σύνθεσης συνεχίζεται.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*