Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την 7η Ταξιαρχία Προβατώνα

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την 7η Ταξιαρχία Προβατώνα

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που θα βρίσκεται από σήμερα στην περιοχή μας, θέλουν οι κάτοικοι της περιοχής Τυχερού, που αντιδρούν σε ενδεχόμενη υποβάθμιση της 7ης Ταξιαρχίας που εδρεύει στον Προβατώνα. 

Στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής ενάντια στο κλείσιμο της 7ης Ταξιαρχίας Προβατώνα που έγινε στις 20:00 στο Τυχερό, με δεδομένο ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση μέχρι και τώρα στο γραπτό αίτημα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό εν όψει της επίσκεψής του στο Έβρο, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Πως και που θα συμβεί αυτό δεν ανακοινώθηκε και αναμένεται να εκδοθεί  αναλυτικό δελτίο τύπου σήμερα  Παρασκευή 16 Οκτωβρίου. Άλλωστε είχαν λάβει υποσχέσεις πως θα τους επισκεφθούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος για να δώσουν διευκρινίσεις, όμως κάτι τέτοιο ακόμα δεν έγινε. Κι επειδή θα είναι και οι δυο στην συνοδεία του Πρωθυπουργού κ.Μητσοτάκη, ζητούν τουλάχιστον να δουν αυτούς και να συζητήσουν το πρόβλημα ου προέκυψε από τις σκέψεις της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας για την συγκεκριμένη υπόθεση.