Συνάντηση της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου, με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

Συνάντηση της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου, με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

Συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ, είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου στην Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε προκειμένου να του τεθούν τα ζητήματα, που απασχολούν τις Υπηρεσίες
Συνοριακής Φύλαξης και διαχείρισης του μεταναστευτικού στις δύο Διευθύνσεις Αστυνομίας του Ν. Έβρου. Η συνάντηση διήρκεσε πέραν της μιας ώρας και πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα.


Επισημάναμε την αναγκαιότητα του επανασχεδιασμού και επαναπροσδιορισμού των υπηρεσιακών αναγκών των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης. Στα πλαίσια αυτά τονίσαμε τα κενά που υπάρχουν σε αξιωματικούς και ανακριτικούς υπαλλήλους αλλά και την αναγκαιότητα να μην απομακρυνθεί κανείς από την αποσπασμένη δύναμη χωρίς δαπάνες από τις Υπηρεσίες μας. Τονίσαμε τις ελλείψεις που υπάρχουν σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε ειδικού τόπου υπηρεσιακά οχήματα. Τέθηκαν και άλλα ζητήματα που άπτονται της άμεσης αρμοδιότητας του κ. Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.
Ο κ. Επιθεωρητής για μία ακόμη φορά έδειξε πρόθυμος να δώσει λύσεις στα θέματα που του τέθηκαν. ενώ και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η ανάγκη για συχνή επικοινωνία και συνεργασία.