Μητσοτάκης σε Μητροπολίτη Άνθιμο: Ο γιος μου θα υπηρετήσει εδώ και θ’ απολυθεί απ’ τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητσοτάκης σε Μητροπολίτη Άνθιμο: Ο γιος μου θα υπηρετήσει εδώ και θ’ απολυθεί απ’ τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

-Σεβασμιότατος Άνθιμος: “Μας κάνατε τον Φεβρουάριο να αισθανθούμε σιγουριά στον τόπο μας”

Την αποκάλυψη ότι ο γιος του Κωνσταντίνος θα παραμείνει και θα υπηρετήσει όλη την στρατιωτική του θητεία στον Έβρο για 9 μήνες και θα πάρει απολυτήριο από εδώ, έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την επίσκεψη του στις Φέρες και την ενημέρωση για τον φράχτη, ο κ.Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.Άνθιμο και συζητώντας μαζί του, έκανε την συγκεκριμένη αποκάλυψη, λέγοντας:

“Έχω την χαρά να υπηρετεί ο γιος μου την θητεία του εδώ στον Έβρο, στην Αλεξανδρούπολη. Θα μείνει εδώ και του είπα κιόλας, αλλά και το θέλει και ο ίδιος και θ’ απολυθεί από εδώ. Πέρα από την αυτονόητη υποχρέωση που έχει ως Έλλην πολίτης να υπηρετήσει την θητεία του, νομίζω ότι ο ίδιος θα αντιληφθεί ότι ο τόπος αυτός έχει πάρα πολλές ομορφιές. Θα τον γνωρίσει και καλύτερα. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος πατέρας που τον επισκέπτομαι”. Πράγματι στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης όπου ο γιος του υπηρετεί σε μονάδα Πυροβολικού και είδε που υπηρετεί την θητεία του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο τον οποίο και ευχαρίστησε για το πολυσήμαντο και πολύπλευρο που προσφέρει.
«Σας οφείλουμε μία τεράστια ευγνωμοσύνη πρώτα – πρώτα από τον Φεβρουάριο, από τις Καστανιές, μας κάνατε να αισθανθούμε σιγουριά στον τόπο μας και περηφάνια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, κι έτσι προσωπικά σας ευγνωμονώ», τόνισε ο Μητροπολίτης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε για το θερμό καλωσόρισμα, σημειώνοντας πως ο ίδιος βρίσκεται, πάντα, σε τακτική επικοινωνία με τον Έβρο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ