ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρία Αρμενίων και Ελλήνων στο τελωνείο Κήπων κατά Τούρκων για τον πόλεμο

ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρία Αρμενίων και Ελλήνων στο τελωνείο Κήπων κατά Τούρκων για τον πόλεμο

Διαμαρτυρία κατά των Τούρκων και Αζέρων για τον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ είχαμε πριν από λίγο στο τελωνείο των Κήπων, από Αρμένιους και Έλληνες. 

Με συνθήματα “έξω η Τουρκία από την Αρμενία”, πάνω από 300 άτομα που έφτασαν νωρίτερα με περίπου 80 αυτοκίνητα και κρατώντας αρμένικες και ελληνικές σημαίες, προχώρησαν στην συμβολική αυτή κινητοποίηση, χωρίς να αποκλείσουν τον δρόμο, αλλά κάνοντας πορεία από την μια πλευρά του δρόμου που οδηγεί προς την Τουρκία.

Οι οδηγοί φορτηγών κυρίως αλλά και Ι.Χ. που κατευθύνονταν προς την Τουρκία, άκουσαν και είδαν τους Αρμένιους της περιοχής μας, που μαζί με τους Έλληνες έστειλαν το μήνυμα εναντίον της παράνομης εισβολής του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και των Τούρκων που τους βοηθούν καταπατώντας άλλη μια φορά κάθε έννοια δικαίου.

Οι συγκεντρωθέντες βρέθηκαν πολύ πρωί, στις 6 περίπου η ώρα στους Κήπους με αυτοκινητοπομπή και μετά την διαμαρτυρία τους κατά της πολεμικής επίθεσης στην Αρμενία, αυτή την στιγμή επιστρέφουν μέσω της Εγνατίας οδού στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης.