Γελούσαν και οι συνάδερφοι του αστυνομικοί, με τον “Μητσάρα” των Φερών Ν.Γκότση (ΒΙΝΤΕΟ)

Γελούσαν και οι συνάδερφοι του αστυνομικοί, με τον “Μητσάρα” των Φερών Ν.Γκότση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως το λέει η γνωστή παροιμία; Πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι; Στην περίπτωση του τέως Αντιδημάρχου Νίκου Γκότση, αυτό ισχύει απόλυτα, αφού ο άνθρωπος είναι αδιόρθωτος τελικά και κάνει τα πάντα για να βγαίνει φωτογραφία δίπλα σε κάθε θεσμικό που επισκέπτεται την περιοχή μας.

Μιλάμε ότι έχει ξεπεράσει και τον συγχωρεμένο “Μητσάρα”, ξέρετε εκείνο τον καλοκάγαθο άνθρωπο που τον βλέπαμε συνέχεια κυρίως στα γήπεδα της Αθήνας και μετά και σε άλλες εκδηλώσεις, ακόμα και πολιτικές, να στήνεται δίπλα ή πίσω από όσους έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. Ε, λοιπόν Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Φέρες. Γελούσαν μέχρι και οι συνάδερφοι του αστυνομικοί, γιατί αν δεν το ξέρετε ο κ.Γκότσης κανονικά είναι αστυνομικός, άσχετα αν όπως λένε οι συμπολίτες του δεν τον έχουν δει ούτε μια φορά να φοράει στολή. Ακόμα και τώρα, που είναι απλός δημοτικός σύμβουλος και επέστρεψε στην υπηρεσία του.

Αρχικά λοιπόν, ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, κατάφερε και… τρύπωσε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου λόγω των μέτρων προφύλαξης για την διάδοση του κορονοϊού, μπήκαν ελάχιστοι και συγκεκριμένοι άνθρωποι μαζί με τον κ.Μητσοτάκη. Θεσμικοί δηλαδή και έτσι έμειναν εκτός ακόμα και αρκετοί δημοσιογράφοι που κάλυπταν την περιοδεία του Πρωθυπουργού. Ο κ.Γκότσης, άγνωστο πως, έπεισε τους συναδέρφους του αστυνομικούς να μπει. Μάλιστα ήταν ο μοναδικός που αντί να προσέχει την παρουσίαση, έβγαζε συνέχεια φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ με το κινητό του. Προφανώς για να κάνει το… κομμάτι του στη συνέχεια.

Όμως στη συνέχεια και όταν ετοιμαζόταν ο κ.Μητσοτάκης να αποχωρήσει απ’ την αίθουσα, έδωσε τα… ρέστα του. Ο γνωστός… μαϊντανός Γκότσης, ο ανώτερος του “Μητσάρα”, που κάνει τα πάντα για ένα πλάνο και μια φωτογραφία. Δείτε το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ και θα το καταλάβετε. Περιμένει σταματημένος και λοξοκοιτώντας πότε θα προχωρήσει προς την έξοδο ο Πρωθυπουργός και με… μαεστρικό τρόπο μπαίνει δίπλα του και περπατάει με τον ίδιο βηματισμό, βγαίνοντας μαζί του απ’ την αίθουσα, ώστε να τον δουν οι συντοπίτες του και να… τσιμπήσει κανέναν ψήφο ή να ανεβάσει το στιγμιότυπο στο facebook για να δείξει ότι ήταν δίπλα του. Άσχετα αν ο κ.Μητσοτάκης δεν του έδωσε καμιά σημασία και κάποια στιγμή όπως βλέπετε και στην φωτογραφία… έπιανε την μύτη του. Δεν ξέρουμε αν το έκανε για να διορθώσει την μάσκα ή κάτι του… μύριζε. Μάλιστα κάποια στιγμή ο κ.Γκότσης φώναξε και τον “κολλητό” του Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σάκη Πεμούση που είχε… στηθεί στο κεφαλόσκαλο, να πάει και να μιλήσει και αυτός στον Πρωθυπουργό.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

Πέρα από το χιούμορ πάντως και επειδή το πράγματα με τον συγκεκριμένο έχει παραγίνει, τώρα ιδιαίτερα που πλέον δεν είναι Αντιδήμαρχος αλλά ένας απλός δημοτικός σύμβουλος και επέστρεψε στα καθήκοντά του ως αστυνομικός, δεν είναι δυνατόν σε επισκέψεις θεσμικών όπως είναι ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακόμα, οι προϊστάμενοι του στην Ελληνική Αστυνομία, να ανέχονται όλα αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Γιατί όπως επισημάναμε, οι απλοί αστυνομικοί που είναι συνάδερφοι του Γκότση, γελάνε με όσα κάνει μόνο για το θεαθήναι. Μπορεί ο ίδιος να μην το καταλαβαίνει ότι γίνεται ρεζίλι στα μάτια της πλειοψηφίας του κόσμου, αλλά έχει παραγίνει πλέον το πράγμα με τον άνθρωπο που ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Φερών, δεν ανάρτησε ΟΥΤΕ ΜΙΑ απόφαση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ επί χρόνια, αν και το προβλέπει ο νόμος.