Άγνωστοι έκαψαν 5 φορές την ελληνική σημαία, στο Νηπιαγωγείο του μειονοτικού χωριού Αγριάνης Σουφλίου!!!

Άγνωστοι έκαψαν 5 φορές την ελληνική σημαία, στο Νηπιαγωγείο του μειονοτικού χωριού Αγριάνης Σουφλίου!!!

Μια τεράστια πρόκληση κατήγγειλε με επιστολή του στον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πρωτοκκλησίου Αλή Σαλήογλου, αφού όπως επισημαίνει άγνωστοι έκαψαν και κατέστρεψαν 5 φορές την ελληνική σημαία στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου Αγριάνης!!!

Όπως επισημαίνει στην αγωνιώδη επιστολή του ο κ.Σαλήογλου που είναι κάτοικος του μειονοτικού χωριού Αγριάνη Σουφλίου (η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων είναι Έλληνες μουσουλμάνοι) και ζητάει την παρέμβαση της αστυνομίας: “Ακόμα ένα επαναλαμβανόμενο, για 5η φορά, περιστατικό που προσωπικά μου προκαλεί συναισθήματα θλίψης και ντροπής είναι το κάψιμο και η καταστροφή της ελληνικής σημαίας, στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου”. 

Την  επιστολή αυτή κοινοποίησε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πρωτοκκλησίου Αλή Σαλήογλου, που δεν κρύβει την αγανάκτηση του για διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν στο χωριό Αγριάνη, με αποκορύφωμα το κάψιμο 5 φορές της ελληνικής σημαίας από αγνώστους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

Να επισημάνουμε απλά, ότι από το συγκεκριμένο χωριό και όχι μόνο, περνούν συχνά λαθρομετανάστες και μάλιστα όπως είχε καταγγείλει πριν από καιρό ο κ.Σαλήογλου, δεκάδες από αυτούς είχαν επιτεθεί σε νεαρούς κατοίκους του χωριού προκειμένου να τους κλέψουν το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρόμος στην Αγριάνη Σουφλίου: Δεκάδες λαθρομετανάστες επιτέθηκαν τη νύχτα σε νεαρούς κατοίκους του χωριού