Ορεστιάδα: Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Ορεστιάδα: Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας, γιορτάσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδος, όπου βρίσκεται και η έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδος.

Εψάλη η καθιερωμένη Δοξολογία, χοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού. Παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης, ο Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας Θεόδωρος Χατζηγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδος Γεώργιος Καραγιάννης, ως εκπρόσωπος της Δημοτικής αρχής, και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Σεβασμιώτατος, μετά την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό του προς τούτο εντεταλμένου, λαβών τον λόγο εξήρε την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της Πατρίδας, εσημείωσε ότι τους τελευταίους μήνες τα στελέχη της έχουν επωμισθεί την αντιμετώπιση του κύματος των εξ ανατολών μεταναστών, σε έναν ακήρυκτο πόλεμο μέσα στη νύκτα πολλές φορές και σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες, τόνισε οτι η τοπική κοινωνία εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά των στελεχών της ΕΛΑΣ και τέλος ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγιεία, δύναμη, αντοχή, υπομονή, φώτιση και ευλογία Θεού.