Σουφλί: Τρόμος για επιβάτες αυτοκινήτου – Τους επιτέθηκαν λαθρομετανάστες που έφραξαν το δρόμο με κλαδιά!!!

Σουφλί: Τρόμος για επιβάτες αυτοκινήτου – Τους επιτέθηκαν λαθρομετανάστες που έφραξαν το δρόμο με κλαδιά!!!

Τρόμος και φόβος για επιβάτες Ι.Χ αυτοκινήτου χθες Τρίτη, στον δρόμο που οδηγεί από την Μάνδρα στο Μικρό Δέρειο, αφού λίγο πριν το χωριό Αγριάνη, λαθρομετανάστες που έφραξαν τον δρόμο με κλαδιά όπως βλέπετε στην φωτογραφία, τους επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της προσκείμενης στην Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα εφημερίδας “Millet Gazetesi”, χθες 20 Οκτωβρίου αυτοκίνητο με κατοίκους του χωριού Ρούσσα, τον οδηγό και την μητέρα του, μέρα μεσημέρι και ενώ βρισκόταν μεταξύ Μάνδρας και Αγριάνης, αναγκάστηκε να σταματήσει γιατί υπήρχαν κλαδιά στο οδόστρωμα. Ο οδηγός κατέβηκε για να τα απομακρύνει και τότε, όπως κατήγγειλε, δέχθηκε επίθεση από 4 λαθρομετανάστες που ξαφνικά πετάχτηκαν από θάμνους όπου ήταν κρυμμένοι. Προφανώς ήθελαν να αρπάξουν το αυτοκίνητο του για να ταξιδέψουν προς το εσωτερικό της χώρας.

Για καλή τύχη των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, εμφανίστηκε τυχαία ένα άλλο διερχόμενο όχημα και αυτό έτρεψε σε φυγή τους 4 λαθρομετανάστες, που χάθηκαν στο δάσος χωρίς να προλάβουν να βλάψουν τον οδηγό ή την μητέρα του που βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Όμως και οι δυο τους τρομοκρατήθηκαν, φοβήθηκαν πάρα πολύ όπως δήλωσαν και ότι τελικά την… γλίτωσαν επειδή εμφανίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο.

Το γεγονός ότι αυτό το περιστατικό συνέβη στο φως της ημέρας και σε έναν δρόμο που χρησιμοποιείται εκτενώς, υπάρχουν λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά αστυνομικά μπλόκα, τόσο στον κόμβο Μάνδρας όσο και στον κόμβο Πρωτοκκλησίου, κάνει τους ανθρώπους της περιοχής να φοβούνται απόλυτα δικαιολογημένα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι παρόμοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί, με μπλόκα λαθρομεταναστών σε οδηγούς διερχόμενων οχημάτων.

Να θυμίσουμε ακόμα ότι στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στο χωριό Αγριάνη, όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πρωτοκκλησίου, άγνωστοι έχουν κάψει 5 φορές την ελληνική σημαία που είναι στο Νηπιαγωγείο του χωριού. Κάτι που το Evros-news.gr δημοσίευσε σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγνωστοι έκαψαν 5 φορές την ελληνική σημαία, στο Νηπιαγωγείο του μειονοτικού χωριού Αγριάνης Σουφλίου!!!

Πηγή: milletgazetesi.gr