Σημερινό ΒΙΝΤΕΟ: Ορδές νεαρών λαθρομεταναστών… παρελαύνουν μέσα στο χωριό Μεσημέρι Σουφλίου!!!

Σημερινό ΒΙΝΤΕΟ: Ορδές νεαρών λαθρομεταναστών… παρελαύνουν μέσα στο χωριό Μεσημέρι Σουφλίου!!!

Ανενόχλητοι συνεχίζουν να… βολτάρουν καθημερινά σε περιοχές του Έβρου, δεκάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι βρίσκουν τρόπο και περνούν από την Τουρκία μέσω του ποταμού και προσπαθούν στη συνέχεια να προωθηθούν στο εσωτερικό της χώρας.

Το σημερινό ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr, μέσα από το οποίο πολλές φορές έχουμε αναδείξει το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο έχει φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους των χωριών του νομού, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό. Περίπου 20 λαθρομετανάστες, όλοι τους νεαρής ηλικίας και φυσικά καμιά γυναίκα ή παιδί, περνούν μέρα μεσημέρι ανενόχλητοι από το χωριό Μεσημέρι, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Ρούσσας, Γονικού στον ορεινό όγκο του Σουφλίου. Μια γυναίκα τους ρωτάει που πηγαίνουν και εκείνοι συνεχίζουν τον δρόμο τους. Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν άλλοι τόσοι, αλλά εκείνοι… απαίτησαν να μην τους καταγράφουν με τα κινητά τηλέφωνα και φυσικά η γυναίκα φοβήθηκε και σταμάτησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερα στα Πομακοχώρια του δήμου Σουφλίου η κατάσταση έχει ξεφύγει, αφού παρά τις προσπάθειες των Συνοριοφυλάκων στο ποτάμι και στα μπλόκα που στήνουν σε διάφορες περιοχές, είναι φανερό ότι χρειάζεται επανασχεδιασμός των μέτρων, καλύτερη οργάνωση και κυρίως δημιουργία κλιμακίων που να είναι επιφορτισμένα με τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σουφλί: Τρόμος για επιβάτες αυτοκινήτου – Τους επιτέθηκαν λαθρομετανάστες που έφραξαν το δρόμο με κλαδιά!!!

Σ’ αυτό ευθύνες προφανώς έχει ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Πασχάλης Συριτούδης, ο οποίος… επαναπαυμένος στις δάφνες του περασμένου Μαρτίου, δείχνει ανήμπορος να συντονίσει μια επιχείρηση που να σταματήσει αυτές τις καθημερινές ορδές. Οι κάτοικοι του ορεινού όγκου του καταλογίζουν μάλιστα και την κατάργηση του στρατιωτικού κλιμακίου που υπήρχε μέχρι πριν λίγους μήνες και βοηθούσε σημαντικά στον εντοπισμό και τις συλλήψεις, αφού και ο νέος Διοικητής της 5οης Ταξιαρχίας Σουφλίου, είναι άγνωστο αν πήρε θέση και αν αντέδρασε στην λανθασμένη όπως αποδεικνύεται καθημερινά απόφαση κατάργησης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγνωστοι έκαψαν 5 φορές την ελληνική σημαία, στο Νηπιαγωγείο του μειονοτικού χωριού Αγριάνης Σουφλίου!!!