Αλεξανδρούπολη: Τι θα γίνει με το 2ο EXPRESSION AND ART IN THE STREET λόγω κορονοϊού;

Αλεξανδρούπολη: Τι θα γίνει με το 2ο EXPRESSION AND ART IN THE STREET λόγω κορονοϊού;

Δεν θα διεξαχθεί φέτος το 2ο EXPRESSION AND ART IN THE STREET στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τεχνών του δρόμου και ελεύθερης έκφρασης σε δημόσιο χώρο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με ανακοίνωση του ο δήμος Αλεξανδρούπολης και η ομάδα που διοργάνωσε πέρυσι για πρώτη φορά με πολύ μεγάλη επιτυχία την συγκεκριμένη εκδήλωση-δράση, ενημερώνει για την εξέλιξη και απόφαση αυτή, επισημαίνοντας ότι:

Το πρώτο φεστιβάλ  Streetart τον Οκτώβριο 2019 στην Αλεξανδρούπολη, ήταν μια πανέμορφη, πρωτότυπη, πολύχρωμη και μελωδική έκπληξη. Καταφέραμε να δείξουμε σε όλους, ότι η πόλη μας αγαπά την τέχνη και την εκφράζει ελεύθερα με κάθε ευκαιρία!

Καλλιτεχνικές ομάδες, σύλλογοι και μεμονωμένοι καλλιτέχνες, γίνατε οι πρωταγωνιστές της τέχνης και της ελεύθερης έκφρασης στον δρόμο, όχι μόνο στον Δήμο Αλεξανδρούπολης αλλά και σε όλη την Ελλάδα!

Η αρτίστικη “φασαρία” που κάναμε μεταδόθηκε σε πολλές περιοχές  μέσα από τα ΜΜΕ, μας άκουσαν ως την άλλη άκρη της χώρας!

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά! 

Για φέτος όλα ήταν σχεδιασμένα όπως σας είχαμε υποσχεθεί. Με όμορφα σημεία, όμορφες ιδέες και event, πλαισιωμένα πάντα από εσάς τους εθελοντές καλλιτέχνες, που από την πρώτη στιγμή αγαπήσατε το φεστιβάλ και το κάνατε ξεχωριστό!

Δυστυχώς ο covid_19 δεν θα μας αφήσει φέτος να ξαναζήσουμε την πρώτη υπέροχη προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί και δώσαμε στην πόλη μας, χρώμα, ήχο, χορό, μόδα, ποίηση, τραγούδι, θέατρο, παιχνίδι, χειροτεχνίες, graffiti κ.ά.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της τέχνης και της ελεύθερης έκφρασης σε δημόσιο χώρο. Ας το γιορτάσουμε φέτος  με μια όμορφη αναδρομή στο χθες! Και ποιος ξέρει,  μπορεί το 2021 να μας δώσει την ευκαιρία να το ζήσουμε 2 φορές!

Ευχαριστούμε όλους εσάς,  την μεγάλη ΠΑΡΕΑ του

“ ALEXANDROUPOLIS EXPRESSION AND ART IN THE STREET”