ΕΠΣ Έβρου:Αναβάλλονται όλα τα πρωταθλήματα λόγω κρουσμάτων κορονοίού σε ομάδες, διαιτητές

ΕΠΣ Έβρου:Αναβάλλονται όλα τα πρωταθλήματα λόγω κρουσμάτων κορονοίού σε ομάδες, διαιτητές

Την απόφαση να αναβληθούν ΟΛΑ τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου σε όλες τις διοργανώσεις της αρμοδιότητάς της πήρε σε έκτακτη συνεδρίασή του το ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου.

Η απόφαση ελήφθη μετά την διαπίστωση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε ομάδες και διαιτητές. Η απόφαση αφορά τους αγωνες Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αλλά και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Δεν επηρεάζονται από την απόφαση οι προγραμματισμένοι αγώνες των ομάφων της Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου έχει ως εξής:

Η Ε.Π.Σ. Έβρου σε έκτακτη συνεδρίασή της, στις 22/10/20, με αίσθημα ευθύνης έναντι των σωματείων και του κοινωνικού συνόλου,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των πρωταθλημάτων διοργάνωσής  της  Α΄, Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς και των πρωταθλημάτων ΥΠΟΔΟΜΩΝ στις 24/25-10-20, λόγω  επιβεβαιωμένων κρουσμάτων  covid 19,  σε ομάδες και το χώρο της Διαιτησίας.
Επειδή πρωταρχικός στόχος   είναι να είμαστε όλοι ΥΓΙΕΙΣ, προτείνουμε  στα σωματεία για επτά ημέρες να μην πραγματοποιούν ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ –ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ  κ.λ.π. προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν μετάδοση του ιού.

Ε.Π.Σ. ΕΒΡΟΥ