Γνωρίζουν κάτι παραπάνω στη γειτονική Κομοτηνή, για Αντιπεριφερειάρχες που… μετακομίζουν σε δήμους του Έβρου;

Γνωρίζουν κάτι παραπάνω στη γειτονική Κομοτηνή, για Αντιπεριφερειάρχες που… μετακομίζουν σε δήμους του Έβρου;

Ένα παραπολιτικό που δημοσίευσε η καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα της Ροδόπης inkomotinini.news και αφορά τον Έβρο, δημιουργεί ερωτηματικά. Γνωρίζουν κάτι παραπάνω στην γειτονική Κομοτηνή και αναφέρονται σε Αντιπεριφερειάρχες που σκέφτονται να… μετακομίσουν σε δήμους του Έβρου;

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα με τίτλο: “Αφήνουν την Περιφέρεια και μεταπηδούν στους Δήμους, κάποιοι στον Έβρο;”, αναφέρει:

Μέχρι εδώ στην Κομοτηνή έφτασαν όσα ακούγονται στον γειτονικό Έβρο. Ότι δηλαδή, κάποιοι από την Περιφέρεια καλοβλέπουν πιθανή… “μετακόμιση” τους σε Δήμους του νομού. Και μην πάει το μυαλό σας μόνο στον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, που ήδη ακούγεται και γράφεται το όνομα του για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Υπάρχουν και άλλοι με θέσεις ευθύνης στην Περιφερειακή αρχή, που δέχονται πιέσεις από φίλους και γνωστούς να το αποφασίσουν, μια και χρόνια τώρα έχουν τύχει της αναγνώρισης και στήριξης του κόσμου.

Για να τους βρείτε στρέψτε το βλέμμα πιο…βόρεια”.

Τι θέλει να πει και σε ποιους αναφέρεται η γνωστή ιστοσελίδα του γειτονικού νομού; Θέσεις ευθύνης έχουν αυτή την στιγμή οι τρεις Εβρίτες Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Πέτροβιτς, Θανάσης Τσώνης και Κώστας Βενετίδης. Οι δυο πρώτοι είναι απ’ την Αλεξανδρούπολη και ο τρίτος από την Ορεστιάδα. Υπάρχουν επίσης οι Βασίλης Δελησταμάτης στο Σουφλί και Βασίλης Γαλάνης στο Διδυμότειχο, αλλά αυτοί είναι απλοί περιφερειακοί σύμβουλοι αυτή την στιγμή. Αν πάντως λάβουμε υπόψη μας την προτροπή… στρέψτε το βλέμμα πιο βόρεια, στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Βενετίδη, πολύ αγαπητό στον κόσμο όχι μόνο της περιοχής Ορεστιάδας αλλά και ολόκληρου του Έβρου πάει αναπόφευκτα το μυαλό μας. Άλλωστε λόγω της μεγάλης αποδοχής του είναι  ένας από αυτούς που θα μπορούσε να κερδίσει το νυν δήμαρψο Βασίλη Μαυρίδη. Λες…

Πηγή: inkomotini.news