Πολυκοινωνικό δήμου Αλεξανδρούπολης: Να ανασκευάσουν Γκότσης και τοπικές ιστοσελίδες, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες

Πολυκοινωνικό δήμου Αλεξανδρούπολης: Να ανασκευάσουν Γκότσης και τοπικές ιστοσελίδες, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες

Την έντονη αντίδραση του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης, προκάλεσε η ανάρτηση του πρώην Αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση, την οποία έσπευσαν να υιοθετήσουν δημοσιεύοντας την γνωστές για την αντιπολιτευτική τους τακτική στην δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης τοπικές ιστοσελίδες.

Ο κ.Γκότσης υποστηρίζει ότι: «Συνεχίζεται η αποψίλωση των υπηρεσιών στην Δημοτική Ενότητα των Φερών. Μετά την μετακίνηση υπαλλήλων από την αντιδημαρχεία Φερών στην έδρα του Δήμου, σειρά έχει το Πολυκοινωνικό των Φερών. Μια δομή που στήσαμε με πολύ κόπο το προηγούμενο διάστημα στις Φέρες και εξυπηρετούσε την Δ.Ε. Φερών καταρρέει. Με απόφαση της προέδρου του Πολυκοινωνικού, η κοινωνική λειτουργός μετακινείται στην Αλεξανδρούπολη και δύο υπάλληλοι του “Βοήθεια στο Σπίτι” στην Τραϊνούπολη”. Κατηγορεί δηλαδή την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη και την Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου ότι μείωσαν το προσωπικό στις Φέρες κατά τρεις υπαλλήλους.  Κάτι που όπως υποστηρίζει ξεκάθαρα με ανακοίνωση του το Πολυκοινωνικό, είναι ψευδές, ανακριβές και συκοφαντικό και τον καλεί να ανακαλέσει δημόσια, αλλιώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.
Η ανακοίνωση του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης αναφέρει:
Διαβάσαμε τόσο στην προσωπική σελίδα του κ. Γκότση, πρώην Αντιδημάρχου Φερών, όσο και σε τοπικές ιστοσελίδες, δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρονται ψεύδη, ανακρίβειες και συκοφαντίες αναφορικά με αποφάσεις και ενέργειες του Πολυκοινωνικού και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Επειδή κάθε απόφαση και ενέργεια έχει ως στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Πολυκοινωνικού προς τους πολίτες και σε καμία περίπτωση την «αποψίλωση των Φερών» όπως ισχυρίζεται ψευδώς ο πρώην Αντιδήμαρχος και τα τοπικά ΜΜΕ, των οποίων η αξιοπιστία αμφισβητείται, καθότι αναπαράγουν δημοσιεύματα άκριτα και χωρίς να επιβεβαιώνουν την ακρίβεια του περιεχομένου τους, όπως οφείλουν.
Επειδή στην πραγματικότητα δεν μειώνεται το προσωπικό, καμίας δομής, αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού, που προέκυψαν στην υπηρεσία είναι απαραίτητη η αναδιάρθρωση του εξειδικευμένου προσωπικού στις αντίστοιχες θέσεις χωρίς να μειώνεται ο αριθμός των εργαζομένων και οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Αντίθετα ενισχύουμε όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη όπως προκύπτει καθημερινά στην υπηρεσία μας, ούτος ώστε να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των Δημοτών μας, σε όλες τις δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Μάλιστα θα τεθούν άμεσα στη διάθεση των ΜΜΕ και όλων των πολιτών όλα τα σχετικά στοιχεία λεπτομερώς
Επειδή οι δηλώσεις του κ. Γκότση και τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι ψευδή και συκοφαντικά, καλούμε τόσο τον πρώην Αντιδήμαρχο όσο και τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις ψευδείς ειδήσεις να ανασκευάσουν δημόσια, να αποκαταστήσουν την αλήθεια και να παύσουν στο εξής κάθε αναπαραγωγή, άλλως θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Πολυκοινωνικό Δήμου Αλεξανδρούπολης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*