Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης – “Κόλλησε” από συνεργάτη του

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης – “Κόλλησε” από συνεργάτη του

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο βουλευτλης Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος πριν λίγη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Κελέτσης “κόλλησε” από συνεργάτη του γραφείου του, ο οποίος είναι σύζυγος μιας εκ των εκπαιδευτικών του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης, το οποίο έκλεισεγια 14 ημέρες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Η ανάρτηση του βουλευτή της Ν.Δ αναφέρει:

“Μετά την εκδήλωση κρούσματος Κορωνοϊού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη (που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο Πειραματικό Σχολείο της πόλης) υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ το οποίο υπήρξε θετικό, χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα. Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα. Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών”.

Να σημειώσουμε ότι το αρχικό κρούσμα κορονοϊού στο συγγενικό περιβάλλον του συνεργάτη του Σταύρου Κελέτση διαπιστώθηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και άρα το πρόβλημα προέκυψε πολύ μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή μας και την παρουσία δίπλα του απ’ τον κ.Κελέτση, ιδιαίτερα στην Σαμοθράκη. Αυτό το επισημαίνουμε για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και συνειρμοί.