Τελωνείο Κήπων: Έπιασαν Ελληνίδα… ζωσμένη με 5,5 κιλά ηρωίνη που έφερε απ’ την Τουρκία

Τελωνείο Κήπων: Έπιασαν Ελληνίδα… ζωσμένη με 5,5 κιλά ηρωίνη που έφερε απ’ την Τουρκία

Ζωσμένη κυριολεκτικά με έξι συσκευασίες που περιείχαν 5,5 κιλά ηρωίνη (5.507,70 γραμμάρια ακριβώς), ερχόταν και μάλιστα με τα πόδια απ’ την Τουρκία μια Ελληνίδα, αλλά οι τελωνειακοί στους Κήπους την “ανακάλυψαν” και φυσικά συνελήφθη. 

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, που προφανώς στέλνεται ώρες νωρίτερα σε άλλα ΜΜΕ και αρκετά αργότερα σε κάποια άλλα και στο οποίο μάλιστα ο συντάκτης του… αυτοαποθεώνεται και κάνει το ίδιο και για τους συναδέρφους του μιλώντας για “Μεγάλη επιτυχία των τελωνειακών στους Κήπους”, το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο. Συγκεκριμένα τονίζεται:

“Με ένα χτύπημα του Τελωνείου στα διεθνή κυκλώματα μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών

Το Σάββατο 24-10-2020, οι ελεγκτές του τμήματος Δίωξης του Τελωνείου, σε έλεγχο που διενήργησαν σε Ελληνίδα η οποία πραγματοποιούσε είσοδο στη χώρα πεζή, διαπίστωσαν πως  μετέφερε δεμένες γύρω από τη μέση της και ραμμένες σε ειδική υφασμάτινη θήκη, έξι (6) συσκευασίες περιέχουσες ναρκωτική ουσία, ηρωίνη, συνολικού μεικτού βάρους πέντε χιλιάδων πεντακοσίων επτά γραμμαρίων και εβδομήντα εκατοστών του γραμμαρίου (5.507,70 γραμ.).

Κάθε συσκευασία είχε περιτυλιχθεί με δεύτερη συσκευασία περιέχουσα καφέ προκειμένου να μην ανιχνεύεται η ναρκωτική ουσία από την οσμή.

Από την εξέταση του Χημείου του Κράτους προκύπτει πως πρόκειται για ηρωίνη και μάλιστα υψηλής καθαρότητας.

Από το Τελωνείο Κήπων σχηματίσθηκε δικογραφία και η δράστης παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης.