Κελέτσης: Θετικοί στον κορονοϊό δυο συνεργάτες του – Σε καραντίνα άλλοι τρεις – Κρούσματα στην Αντιπεριφέρεια Έβρου

Κελέτσης: Θετικοί στον κορονοϊό δυο συνεργάτες του – Σε καραντίνα άλλοι τρεις – Κρούσματα στην Αντιπεριφέρεια Έβρου

Όχι μόνο ο ίδιος αλλά και δυο συνεργάτες του βουλευτή Σταύρου Κελέτση στο γραφείο του στον Έβρο βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ αυτόματα τέθηκαν σε καραντίνα οι άλλοι τρεις στο γραφείο του στην Αλεξανδρούπολη και ένας που βρίσκεται στην Αθήνα.

Όλοι τους υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του Covid-19 και βρέθηκαν εκτός από τον βουλευτή της Ν.Δ οι δυο θετικοί και οι άλλοι αρνητικοί. Ο ίδιος όπως είπε ενημέρωσε την Βουλή και του δόθηκαν οδηγίες μέσω του ΕΟΔΥ, ενώ έγινε και ιχνηλάτηση των επαφών του. Κι αυτό γιατί έδωσε και συνέντευξη πρόσφατα στο κανάλι της Βουλής, του οποίου οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του υποβλήθηκαν επίσης σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και τέθηκαν σε καραντίνα.

Πρόβλημα όμως υπήρξε και με εργαζόμενους στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, αφού δύο ή τρεις κατ’ άλλους βρέθηκαν θετικοί. Πρόκειται για εργαζόμενους της ίδιας υπηρεσίας, ενώ συνάδερφοι τους που ήρθαν σε επαφή μαζί τους υποβλήθηκαν επίσης σε τεστ που όμως το αποτέλεσμα τους ήταν αρνητικό.

Όλα αυτά δείχνουν ότι και στο νομό Έβρου το πρόβλημα με τον κορονοϊό είναι υπαρκτό, άσχετα αν χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε μόνο 3 κρούσματα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες που είχαμε αύξηση. Γιατί και στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης έκλεισε για 14 ημέρες λόγω κρουσμάτων σε εκπαιδευτικούς και Τμήματα του 3ου ΓΕΛ της πόλης σταμάτησαν να λειτουργούν λόγω κρουσμάτων σε δυο μαθητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Κλειστό 14 ημέρες λόγω κορονοϊού το Πειραματικό Σχολείο και 2 Τμήματα του 3ου ΓΕΛ