Ποϊραζίδου: Ο ψεύτης Γκότσης παρέδωσε πέρυσι 17 εργαζόμενους στο Πολυκοινωνικό Φερών – Σήμερα είναι 32!!!

Ποϊραζίδου: Ο ψεύτης Γκότσης παρέδωσε πέρυσι 17 εργαζόμενους στο Πολυκοινωνικό Φερών – Σήμερα είναι 32!!!

Συνεχίζει το ανελέητο “σφυροκόπημα” στον “πολιτικό σαλτιμπάγκο” και “πρώην Αντιδήμαρχο Λαϊκισμού” όπως τον αποκαλεί, τον δημοτικό σύμβουλο Φερών Νίκο Γκότση, η συντοπίτισσα του Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου.

Το έκανε για δεύτερη φορά, με νέα ανακοίνωση στην οποία υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, όπου αποδεικνύεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2019 που ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών κ.Γκότσης αποχώρησε από την δημοτική αρχή, στο Πολυκοινωνικό Φερών εργάζονταν 17 υπάλληλοι και σήμερα που η ίδια είναι Πρόεδρος έχουν σχεδόν διπλασιαστεί και είναι 32. Επίσης, τα οχήματα εξυπηρέτησης ήταν τότε 2 και σήμερα είναι 3 και θα γίνουν σύντομα 4. Τον καλεί μάλιστα “αν διατηρεί ίχνος αξιοπρέπειας, είτε να διαψεύσει τεκμηριωμένα τα στοιχεία που παραθέτουμε, είτε να ζητήσει συγνώμη δημόσια για την διαστρέβλωση της αλήθειας που επιδιώκει. Άλλως,  θα αποτελεί όνειδος για την δημοτική παράταξη που ανήκει και το κόμμα που υπηρετεί”.

Η ανακοίνωση της κ.Ποϊραζίδου, που αποκαλεί επίσης το Νίκο Γκότση “ψεύτη  παραγοντίσκο  και πολιτικάντη,  που προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του προστάτη των Φερών”. Η πραγματικά ενδιαφέρουσα ανακοίνωση της αναφέρει:

“Συνεπής σε όσα δήλωσα σε πρόσφατη ανακοίνωση μου, αναφορικά με τα ασύστολα ψέματα του πρώην αντιδημάρχου Φερών κ. Γκότση,  δίνω στη δημοσιότητα τα πρώτα συγκριτικά στοιχεία που αφορούν την στελέχωση των δομών και υπηρεσιών του Πολυκοινωνικού των Φερών.

Οι αριθμοί πιστοποιούν απόλυτα  την πρόθεση και απόφαση της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, για αναβάθμιση των υποδομών καθώς και την ποιοτική και ποσοτική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών με στόχο την επάνοδο της ευαίσθητης περιοχής των Φερών στην ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Στόχος για το 2021, είναι εκμεταλλευόμενοι όλα τα διαθέσιμα προγράμματα, να αυξήσουμε το προσωπικό και τις υπηρεσίες μας ακόμη περισσότερο.

Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία για το “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” την “ΣΙΤΙΣΗ” κ.α που θα αποκαταστήσουν την αλήθεια, διαψεύδοντας τους ψεύτες  παραγοντίσκους  και πολιτικάντηδες,  που προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο του προστάτη των Φερών.

Καλούμε και πάλι τον κύριο Γκότση, αν διατηρεί ίχνος αξιοπρέπειας, είτε να διαψεύσει τεκμηριωμένα τα στοιχεία που παραθέτουμε, είτε να ζητήσει συγνώμη δημόσια για την διαστρέβλωση της αλήθειας που επιδιώκει.

Άλλως,  θα αποτελεί όνειδος για την δημοτική παράταξη που ανήκει και το κόμμα που υπηρετεί.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΕΡΩΝ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020
ΚΑΠΗ 1 1
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 5 11
ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ 1 5
Α’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ 3 4
Β’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ 3 4
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΠΕΠΛΟΣ 2 2
ΚΔΑΠ 2 3
ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 0 2
ΣΥΝΟΛΟ : 17 32

Τα οχήματα στο Πολυκοινωνικό Φερών το 2019 ήταν δύο (2). Σήμερα είναι τρία (3) και σε 10 ημέρες θα αυξηθούν σε τέσσερα (4).

Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου

Πρόεδρος Δ.Σ. Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης