Ορεστιάδα: Αλγερινοί λαθρομετανάστες έσπασαν και έκλεψαν αμάξι – Τους συνέλαβε γρήγορα η Ασφάλεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Αλγερινοί λαθρομετανάστες έσπασαν και έκλεψαν αμάξι – Τους συνέλαβε γρήγορα η Ασφάλεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέρα μεσημέρι και σε μια πολυσύχναστη λόγω και του σημερινού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου περιοχή, κοντά στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας, Αλγερινοί λαθρομετανάστες έσπασαν την κλειδαριά αυτοκινήτου και έκλεψαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα. 

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης απ’ το Ορμένιο, είχε παρκάρει το Ι.Χ τζιπ αυτοκίνητο του κοντά στην εκκλησία. Ενώ στη συνέχεια και μετά την κατάθεση στεφάνων βρισκόταν στην πλατεία Ορεστιάδας, ειδοποιήθηκε από την αστυνομία ότι άγνωστοι, αφού προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου, τελικά έσπασαν την κλειδαριά και έκλεψαν από μέσα διάφορα πράγματα.

Όταν ο ίδιος έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε ότι έλειπαν το πορτοφόλι που είχε αφήσει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και είχε μέσα χρήματα και έγγραφα, αλλά και απενεργοποιημένα τρία κινητά τηλέφωνα.

Λίγη ώρα αργότερα, ενημερώθηκε και πάλι τηλεφωνικά από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ότι συνέλαβαν δύο Αλγερινούς λαθρομετανάστες που είχαν περάσει παράνομα από τον ποταμό Έβρο στην περιοχή μας, πάνω στους οποίους βρέθηκαν τα δυο κινητά και το πορτοφόλι του αλλά με μόνο ένα μέρος των χρημάτων. Κάτι που σημαίνει πως μπορεί να ήταν και άλλοι λαθρομετανάστες μαζί τους και να εξαφανίστηκαν.

Ο κ.Θεοχαρίδης ευχαρίστησε θερμά τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ορεστιάδας για τον άμεσο εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ έδωσε στη συνέχεια κατάθεση. “Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ορεστιάδας, οι οποίοι κατάφεραν άμεσα και πολύ γρήγορα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες”, δήλωσε στο Evros-news.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*