Παραλήρημα Γκότση κατά εργαζομένων του Πολυκοινωνικού Φερών: Απαξιωτικοί, υποτιμητικοί και… ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί (ηχητικό ντοκουμέντο)

Παραλήρημα Γκότση κατά εργαζομένων του Πολυκοινωνικού Φερών: Απαξιωτικοί, υποτιμητικοί και… ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί (ηχητικό ντοκουμέντο)

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα, με φοβερά απαξιωτικούς, μειωτικούς έως… ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, επιδόθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Φερών Νίκος Γκότσης, εναντίον εργαζομένων του Πολυκοινωνικού Φερών.

Έχοντας ξεκάθαρα απωλέσει κάθε ίχνος ψυχραιμίας και σοβαρότητας, χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας στις αποκαλύψεις της Προέδρου του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου, ότι επί ημερών του και της δημοτικής αρχής του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη στις δομές του Πολυκοινωνικού Φερών εργάζονταν 17 άτομα και τώρα είναι 32, προσπάθησε να…, μειώσει με ελεεινό τρόπο τους περισσότερους από αυτούς. Δεν πίστευαν κυριολεκτικά στα αυτιά τους οι ακροατές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Α λεξανδρούπολης, τον “Sferikos 99.3 FM”,  ακούγοντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Όλιας Γκαντανίδου,  τον τέως Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα κ.Γκότση, να μιλάει υποτιμητικά εναντίον των εργατών και των οδηγών που εργάζονται στο Πολυκοινωνικό των Φερών.

“Τι είναι αυτοί οι 32; Τί είναι; Είναι επιστήμονες; Είναι Π.Ε; Τι είναι;  Εργάτες που τους πήραμε από δω και από κει και τους βάλαμε με δίμηνο. Με προσωπική απόφαση έχουν προσληφθεί αυτοί.  

Φέρουν κάποιο πτυχίο; Με εξαίρεση δεν ξέρω αν είναι κάποιος νοσηλευτής.

Για τους οδηγούς μιλάμε; Για τους οδηγούς και για τους εργάτες; Γι αυτό το πράγμα;;

Ναι, αυτά τα απαράδεκτα, προκλητικά είπε ο… αστυνομικός στο επάγγελμα (αν και ποτέ δεν τον έχουν δει τόσα χρόνια να φοράει μια φορά στολή οι συμπολίτες του) Νίκος Γκότσης για τους εργαζόμενους του Πολυκοινωνικού Φερών.  Εργάτες και οι οδηγοί είναι γι’ αυτόν… παιδιά  κατώτερου Θεού και πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Αυτός είναι ο σεβασμός που τρέφει προς τους εργαζόμενους ο κ. Γκότσης, που κατά τα άλλα και προκειμένου να κερδίσει μερικά clik ή like στο facebook, έγραψε ΨΕΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ, πως μειώθηκαν οι εργαζόμενοι του Πολυκοινωνικού της πόλης από την σημερινή Πρόεδρο.

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος ξεπέρασε ακόμα και τον επικεφαλής της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη, τον οποίο κοιτούσε και άκουγε πέρυσι τον Φεβρουάριο χωρίς να αντιδράει καθόλου, να λέει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πως “ευτυχώς ο Θεός έστειλε αυτή την κατάρα, τον κορονοίό και έτσι δεν θα γίνει το καρναβάλι στις Φέρες”. Προφανώς για τον κ.Γκότση στις Φέρες επιτρέπεται να ζουν μόνο επιστήμονες και όχι εργάτες και οδηγοί. Από πότε αποφάσισε ο… υπερμορφωμένος αστυφύλακας Γκότσης με τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά, ότι δικαίωμα στην ζωή και στην εργασία έχουν μόνο οι Π/Ε;

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ηχητικό ντοκουμέντο από τον Sferikos Fm!

Για όλα αυτά τα απαράδεκτα και προκλητικά που είπε ο Νίκος Γκότσης, θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να πάρουν επίσημα θέση το Σωματείο των εργαζομένων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα ο… πολυπράγμων Αντιπρόεδρος του Δημήτρης Παπαδόπουλος που συχνά εμφανίζεται… ενοχλημένος από οτιδήποτε ειπωθεί κατά συναδέρφων του, το Εργατικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης και ο Πρόεδρος Στάθης Ασπιώτης. Κανονικά το ίδιο πρέπει να κάνει και η παράταξη του “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”, αλλά δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι ότι έχουν τέτοιες… ευαισθησίες, ακόμα και με νέο υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Ο άνθρωπος άλλωστε, για τον “Μητσάρα” των Φερών Γκότση μιλάμε, που γίνεται συνέχεια… γλάστρα δίπλα στους επώνυμου αφού… χώνεται να βγει φωτογραφίες, κάνει ότι και ο Λαμπάκης. Ούτε για τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους, τον Γιάννη Καρυπίδη της “ΑΝΑΣΑ”, τον Κώστα Δουνάκη του Βαγγέλη Μυτιληνού και τον Χρήστο Βαρσαμάκη (εδώ δεν αντέδρασε που διέσυραν την κόρη του θα κάνει οτιδήποτε τώρα ο συγκεκριμένος;), οι οποίοι εν γνώσει τους έγιναν… γλάστρες και βοηθοί στα σχέδια Γκότση στην περίπτωση με τα έπιπλα και όχι μόνο, δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι ότι θα τον αποδοκιμάσουν. Καλά, για τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φερών Σάκη Πεμούση, που τον… τραβάει απ’ τη μύτη, ας μην μιλάμε καλύτερα.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο στη σημερινή εποχή, να ξεστομίζονται τέτοιες φράσεις από αιρετούς που δείχνουν παντελή έλλειψη σεβασμού προς τον άνθρωπο. Τόση κατρακύλα και ξεφτίλα από έναν άνθρωπο που είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να… διαχειριστεί ψυχολογικά ότι έχασε την καρέκλα της εξουσίας και φυσικά την… λούφα χρόνων από την δουλειά του, όταν οι συνάδερφοι του ξημεροβραδιάζονται στο ποτάμι, δεν μπορεί να την δεχθεί οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος.  Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν και κάποιοι “κολλητοί” του δημοσιογράφοι που ακόμα τον ανέχονται και τον… αβαντάρουν, χωρίς να νοιάζονται αν και αυτοί ξεφτιλίζονται μαζί του.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ και το ηχητικό ντοκουμέντο είναι από το koumanto.gr