Πυρ ομαδόν κατά Γκότση για τις απαξιωτικές δηλώσεις, από εργαζόμενους του δήμου και του Πολυκοινωνικού

Πυρ ομαδόν κατά Γκότση για τις απαξιωτικές δηλώσεις, από εργαζόμενους του δήμου και του Πολυκοινωνικού

Πυρ ομαδόν κατά του δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και πρώην Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκου Γκότση για τις απαξιωτικές και υποτιμητικές δηλώσεις εναντίον εργαζομένων του Πολυκοινωνικού Φερών, εξαπέλυσαν οι εργαζόμενοι του δήμου Αλεξανδρούπολης και του Πολυκοινωνικού.

Την αρχή έκανε ο Σύλλογος εργαζομένων του δήμου, με ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος Αργύρης Κυρτσίδης και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Μπαταρλής, όπου καταδικάζουν τις δηλώσεις Γκότση:

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης καταδικάζει ως απαράδεκτες τις απαξιωτικές δηλώσεις του πρώην Αντιδημάρχου της Ενότητας Φερών για τους εργαζόμενους του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών.

Το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΤΣΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ                                                                 ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΒΙΝΤΕΟ: Παραλήρημα Γκότση κατά εργαζομένων του Πολυκοινωνικού Φερών: Απαξιωτικοί, υποτιμητικοί και… ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί (ηχητικό ντοκουμέντο)

Εργαζόμενοι Πολυκοινωνικού Φερών: “Οργή και

αγανάκτηση απ’ τις απαράδεκτες δηλώσεις Γκότση”

Από την πλευρά τους, με ανακοίνωση που υπογράφουν ονομαστικά 19 εργαζόμενοι του Πολυκοινωνικού Φερών, καταγγέλουν το Νίκο Γκότση και μάλιστα τονίζουν ότι κύριος δεν είναι με αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις του οι οποίες τους προκαλούν οργή και αγανάκτηση:

“Οργή και αγανάκτηση μας προκάλεσαν οι απαράδεκτες δηλώσεις του Γκότση (γιατί σίγουρα κύριος δεν είναι) σε συνέντευξη του στο Σφερικό FM.

Χωρίς καμία ντροπή και χωρίς κανένα σεβασμό στην αγωνία μας για αναζήτηση εργασίας, αυτός ο άνθρωπος εκτόξευσε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που αποδεικνύουν το ήθος και την αναισθησία του,  απέναντι σε χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου που αναζητούμε εργασία έστω και με ολιγόμηνες συμβάσεις, για να συντηρήσουμε  τις οικογένειες μας και να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας ως πολίτες.

Είναι φανερό ότι ο άνθρωπος αυτός ζει σε μια δική του πραγματικότητα.

Ως κρατικοδίαιτος δεν ένιωσε ποτέ την απόγνωση ενός άνεργου οικογενειάρχη, ενός άνεργου νέου επιστήμονα, μιας άνεργης μητέρας, γενικά ενός μακροχρόνια άνεργου συμπολίτη.

Είναι τουλάχιστον γελοίο, να μιλά για επιστημοσύνη ο Νίκος Γκότσης.

Τις δύσκολες εποχές που περνά η πατρίδα μας δεν είναι δυνατόν να χωρίζεται η κοινωνία μας σε κατηγορίες σύμφωνα με την νοοτροπία του Νίκου Γκότση. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρεπή ζωή.

Είμαστε υπερήφανοι και ευτυχείς που το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε υπηρεσίες στους συνδημότες μας και να αποκτήσουμε τους αναγκαίους πόρους για εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν μας μάζεψαν από δω και από κει όπως ισχυρίστηκε ο βολεμένος και τακτοποιημένος Νίκος Γκότσης.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις δηλώσεις και τις απόψεις του  που ντροπιάζουν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τα συνδικαλιστικά όργανα όλων των βαθμίδων να πάρουν θέση.

Καλούμε τον Νίκο Γκότση να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, όχι μόνο από εμάς αλλά και από τους χιλιάδες εργαζόμενους με συμβάσεις εργάτες και ανέργους της χώρας μας.

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες

στο Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης

ΤΕΡΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΟΥΡΒΕΤΙΔΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΓΙΑΟΥΡΙΔΟΥ ΖΩΗ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

ΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΕΡΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΕΣΑΝΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΟΤΡΑ ΤΖΙΟΒΑΝΑ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΒΛΑΝΤΙΣΛΑΒ

ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ