Αλεξανδρούπολη: Ξεκινούν από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου οι 3 νέες γραμμές δημοτικής αστικής συγκοινωνίας

Αλεξανδρούπολη: Ξεκινούν από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου οι 3 νέες γραμμές δημοτικής αστικής συγκοινωνίας

Υπογράφηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Πρόεδρο της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ε. Αναστάσιο Δημητριάδη, η σύμβαση του έργου «Παροχή υπηρεσίας Συγκοινωνιακού Έργου μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Αστικού ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης  διάρκειας τριών ετών» .

 

Το δίκτυο της αστικής συγκοινωνίας περιλαμβάνει 3 γραμμές:

η επιβατική γραμμή Α1 (πορτοκαλί) συνδέει την περιοχή του Αγίου Βασιλείου με το κέντρο της πόλης,

η επιβατική γραμμή Α2 (πράσινο) συνδέει το Πάρκο Αλτιναλμάζη με το κέντρο της πόλης και

η επιβατική γραμμή Α3 (μπλε) έχει ως αφετηρία την Ποιμενίδη και φτάνει ως το κέντρο της πόλης.

Τα δρομολόγια θα ξεκινούν τις καθημερινές στις 7.45 π.μ., 7.40 π.μ. και 7.30 π.μ., με τελευταίο δρομολόγιο στις 21.00 και το Σάββατο από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 14.00.

Η μετακίνηση για τους δημότες θα είναι δωρεάν τον πρώτο χρόνο, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια το αντίτιμο του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 0.40 λεπτά.

Οι μετακινήσεις θα γίνονται σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του covid-19. Επισημαίνεται ότι στις μετακινήσεις τους οι επιβάτες πρέπει να χρησιμοποιούν μάσκα, όπως γίνεται σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ενημέρωση του κοινού το Σαββατοκύριακο μπροστά στο Δημαρχείο

Το Σάββατο και την Κυριακή 31/10 και 1/11/2020, ώρες 9.00 π.μ. – 14.00  τα λεωφορεία της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Α.Ε. θα βρίσκονται μπροστά από το δημαρχείο, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση του κοινού για τις νέες γραμμές της δημοτικής συγκοινωνίας και διανομή φυλλαδίων.

Κυζιρίδης: Εγκρίθηκε για πρώτη φορά στην

Ελλάδα 3ετής σύμβαση δημοτικής συγκοινωνίας

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής μεταρρύθμισης και Οικονομικών υπηρεσιών Γιώργος Κιζιρίδη, που είχε σημαντική συμβολή στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης συμφωνίας και έγιναν όλες οι απαιτούμενες γραφειοκρατικές ενέργειες και έτσι εγκρίθηκε αμέσως από όλους τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς μια τόσο μεγάλη σύμβαση μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό. Εκεί επεσήμανε ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα εγκρίνεται 3ετής σύμβαση δημοτικής συγκοινωνίας και εγκρίνεται μάλιστα ένα τόσο σημαντικό ποσό που θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του δήμου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ

 

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

    Κωνσταντίνε αν εμένα μου έδινες τόσους παράδες, με αεριωθούμενο θα σε πήγαινα, να ξέρεις!!!
    Αλήθεια κιόλας βρε Πιτιακούδη, καμιά πρόβλεψη περί περικοπής δρομολογίων λόγω το covid-19 έγινε στην σύμβαση;;

    Υσ: Γιάνναρε κάνε κράτει, έρχονται δύσκολοι καιροί για όλους μας, “ενδιαφέροντες” καιροί όπως έλεγε κι ένας σοφός Κινέζος. Καλές οι παροχές στους δημότες δε λέω αλλά κι οι παράδες πάρα πολλοί!! Πάρε δικά σου οχήματα, κάνε προσλήψεις οδηγών (ΙΔΟΧ) να δουλέψει κόσμος (σσ.προβλέπετε από την νομοθεσία) και φύγε μπροστά!!!! Είπαμε διορθώνουμε να λάθη του Lampis the God κι όχι να τα διαιωνίζουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*