Είδαν την… εικόνα του Βαβία, τρόμαξαν και αποχώρησαν απ’ την τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου

Είδαν την… εικόνα του Βαβία, τρόμαξαν και αποχώρησαν απ’ την τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου

Σε προσπάθεια δημιουργίας επικοινωνιακών εντυπώσεων, επιδόθηκε άλλη μια φορά η παράταξη του Τάκη Τοψίδη Περιφερειακή Σύνθεση” (εξελίσσεται ήδη σε… Αποσύνθεση με συνεχείς αποχωρήσεις), μετά από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Μέσα στα μεσάνυχτα έστειλε ανακοίνωση κατηγορώντας τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τους περιφερειακούς του συμβούλους, επειδή αποχώρησαν από την τηλεδιάσκεψη μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού που ιδιαίτερα στην Ροδόπη η οποία μπήκε σε Επίπεδο συναγερμού, είναι ιδιαιτέρως αυξημένα. Ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική και προκειμένου να καλύψει τε τεράστια αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται, ο κ.Τοψίδης κατηγορεί την Περιφερειακή αρχή, γιατί αποχώρησε από την συζήτηση για το Πρόγραμμα ύψους 90 εκατ. ευρώ της μη επιστρεπτέας οικονομικής ενίσχυσης των επιχειρήσεων που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης και συγκέντρωσε την αποδοχή και τα θετικά σχόλια της συντριπτικής πλειοψηφίας επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων.

Στην ανακοίνωση Τοψίδη αναφέρεται ότι  κ.Μέτιος επέλεξε να φύγει από μία συζήτηση, για ένα θέμα που η “Περιφερειακή Σύνθεση” εξ αρχής χαιρέτισε θετικά. Όσες ανακοινώσεις και δηλώσεις όμως έγιναν από τον επικεφαλής της, όλες ήταν ευθείες επιθέσεις, με υποτιμητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ενώ παράλληλα ο κ.Τοψίδης έβαλε δυο-τρία γνωστά “παπαγαλάκια” του να διατυπώσουν αντιρρήσεις.

Η αλήθεια όμως για την αποχώρηση των παράταξης της Περιφερειακής αρχής είναι άλλη. Όταν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας είδαν την εικόνα του Σταύρου Βαβία, ο οποίος εμφανίστηκε έτσι όπως βλέπετε στις οθόνες τους, σαν να φορούσε δηλαδή… κάλτσα στο κεφάλι και δεν αναγνωρίζονταν… τρόμαξαν και αποχώρησαν ομαδικά απ’ την συνεδρίαση. Γι’ αυτό και δεν βλέπετε κανέναν στα σχετικά “παράθυρα” της τηλεδιάσκεψης.

Αλήθεια, πόσα χρήματα ζητάει από επιχειρήσεις ο Βαβίας για

να κάνει τους κάνει την αίτηση, αν και βρίσκει κακό το πρόγραμμα;

Ο περιφερειακός σύμβουλος του Τάκη Τοψίδη, προφανώς δεν ήξερε να χειριστεί την διαδικασία και το σύστημα με το οποίο θα συμμετείχε στην συζήτηση και βγήκε αυτή η απαράδεκτη εικόνα του, η οποία φυσικό ήταν να… φοβίσει όποιους τον είδαν ξαφνικά και έτσι αποχώρησαν απ’ την συζήτηση. Με την ευκαιρία, πόσα χρήματα ζητάει από επιχειρήσεις και επαγγελματίες μέσω της εταιρείας του “Αγροσύμβουλος” στην Ορεστιάδα και γενικότερα στον Έβρο ο κ.Βαβίας για να τους υποβάλλει την πρόταση σε ένα πρόγραμμα μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, το οποίο το βρίσκει κακό και απαράδεκτο; Είναι αλήθεια τα ποσά των 250 ευρώ που ακούγονται στην Ορεστιάδα; Γιατί αν ισχύουν, με 100 αιτήσεις θα… τσεπώσει 25.000 ευρώ. Άλλωστε ενώ έβγαινε στα ραδιόφωνα και… κατακεραύνωνε το πρόγραμμα, την ίδια στιγμή μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια σε επαγγελματίες για να τους ετοιμάσει την αίτηση.

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

    ….και μετά αναρωτιέσαι βρε Κωνσταντίνε γιατί η Πατρίδα μας γιατί δεν πάει μπροστά!!!!

    Υσ: Σπέσιαλ αφιερωμένος, στο πρόσωπο του δημοσιεύματος, ο δεύτερος στίχος του τραγουδιού “Υπάρχει λόγος σοβαρός” των ΦΑΤΜΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*