Σουφλί: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην 50η Ταξιαρχία – Σε καραντίνα ο υπαξιωματικός

Σουφλί: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην 50η Ταξιαρχία – Σε καραντίνα ο υπαξιωματικός

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε στρατιωτικό που υπηρετεί στην 50η Ταξιαρχία “ΑΨΟΣ” που εδρεύει στο Σουφλί επιβεβαιώθηκε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, πρόκειται για μόνιμο υπαξιωματικό που ανήκει στον συγκεκριμένο στρατιωτικό σχηματισμό, ο οποίος όταν γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα του τεστ που ήταν θετικά για τον Covid-19 μπήκε αυτόματα σε καραντίνα. Παράλληλα γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του ή να μπουν σε καραντίνα για τις ημέρες που απαιτούν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Να επισημάνουμε ότι η πόλη του Σουφλίου δεν έχει μείνει ανεπηρέαστη από τον κορονοϊό, αφού κρούσματα υπάρχουν σε άτομα κάθε ηλικίας, ακόμα και μικρά παιδιά. Μάλιστα, χθες σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, προστέθηκε και το 4ο Νηπιαγωγείο Σουφλίου στα κλειστά σχολεία του Έβρου, μια και βρέθηκε πρόσφατα επιβεβαιωμένο κρούσμα σε νηπιαγωγό και με εφαρμογή των σχετικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων το νηπιαγωγείο κλείνει ως τις 12 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ: Κορονοϊός: Έκλεισαν 4ο Νηπιαγωγείο Σουφλίου και 3ο Δημοτικό Διδυμοτείχου, λόγω κρουσμάτων σε εκπαιδευτικούς

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*