?

Έρχεται διαγωνισμός απ’ την Περιφέρεια ΑΜΘ για αποκατάσταση του απαράδεκτου δρόμου Λεπτή-Ευγενικό

Διαγωνισμός για την αποκατάσταση και βελτίωση του απαράδεκτου και επικίνδυνου σε πολλά σημεία δρόμου Λεπτής-Ευγενικού, έρχεται σε λίγες ημέρες από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μάλιστα το έργο θα ξεπερνάει σε πρώτη φάση τα 2 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες του Evros-news.gr, το οποίο στις αρχές Οκτωβρίου με ρεπορτάζ και ΒΙΝΤΕΟ ανέδειξε την πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον συγκεκριμένο δρόμο Λεπτής-Παταγής-Αμπελακίων-Ποιμενικού-Σιτοχωρίου-Ευγενικού, αναφέρουν ότι η Οικονομική Επιτροπή της Πςεριφέρειας ΑΜΘ με εντολή του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, έχει έτοιμη τόσο την μελέτη όσο και τον διαγωνισμό. Γι’ αυτό και ζητήθηκε από τους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, στα όρια των οποίων βρίσκονται τμήματα της συγκεκριμένης επαρχιακής οδού, η οποία όμως εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο και οι οδηγοί κινδυνεύουν με σοβαρά ατυχήματα, να δώσουν την συγκατάθεση τους για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις όταν αρχίσουν τα έργα αποκατάστασης βατότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απαράδεκτη η κατάσταση του δρόμου Λεπτή-Ευγενικού. Κινδυνεύουμε καθημερινά, διαμαρτύρονται οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 3 Νοεμβρίου, ένα από τα θέματα που υπάρχουν είναι: Συναίνεση χρησιμοποίησης δημοτικών δρόμων, ως παρακαμπτήριους για την εκτέλεση του έργου: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ  ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΕΠΤΗΣ-ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ”. Θεωρείται δεδομένο ότι το Δ.Σ της Ορεστιάδας θα ανάψει το “πράσινο φως” ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες και το ίδιο θα κάνει το αντίστοιχο του Διδυμοτείχου, ώστε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να βγει στον “αέρα” ο διαγωνισμός για τον ανάδοχο που θα αναλάβει το έργο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*