Εκκωφαντική σιωπή Γκότση, σε όσα του καταλογίζουν με ανακοινώσεις οι Σύλλογοι εργαζομένων Δήμου, Πολυκοινωνικού

Εκκωφαντική σιωπή Γκότση, σε όσα του καταλογίζουν με ανακοινώσεις οι Σύλλογοι εργαζομένων Δήμου, Πολυκοινωνικού

Εκκωφαντική σιωπή επικρατεί εδώ και πέντε ημέρες απ’ τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκο Γκότση, μετά τις εναντίον του ανακοινώσεις από τους Συλλόγους εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Πολυκοινωνικού Φερών.

Ο συνήθως… λαλίστατος στην προσωπική του σελίδα στο facebook κ.Γκότσης, που όταν ήταν Αντιδήμαρχος δημοσίευσε καθημερινά δεκάδες… αυτονόητα πράγματα, αποκομιδή σκουπιδιών, κλάδεμα δέντρων, ακόμα και το… μάζεμα απ’ τις γόπες των τσιγάρων και τα παρουσίαζε ως… κατορθώματα του ίδιου και της πρώην δημοτικής αρχής Λαμπάκη, τώρα έχει μετατραπεί σε.. σφίγγα. Δεν έβγαλε τσιμουδιά, κοινώς το… βούλωσε. Δεν τον ακούσαμε ούτε και στο ραδιόφωνο της… αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης, δηλαδή το STATUS Fm, να δίνει απαντήσεις σε όσα του καταλογίζουν και μάλιστα χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς, οι εργαζόμενοι, για όσα απαξιωτικά, μειωτικά και προσβλητικά είπε εναντίον τους.

Τι ακριβώς είπε χωρίζοντας υποτιμητικά τους εργαζόμενους σε κατηγορίες ΠΕ, εργάτες, οδηγούς και φέροντες πτυχίο, ο κ.Γκότσης που ο ίδιος είναι απόφοιτος Λυκείου, ΔΕ δηλαδή και μάλιστα μπήκε στην Αστυνομία χωρίς Πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και την… γνωστή διαδικασία παλαιότερων χρόνων; Ας το θυμηθούμε:

 

“Τι είναι αυτοί οι 32; Τί είναι; Είναι επιστήμονες; Είναι Π.Ε; Τι είναι;  Εργάτες που τους πήραμε από δω και από κει και τους βάλαμε με δίμηνο. Με προσωπική απόφαση έχουν προσληφθεί αυτοί.  

Φέρουν κάποιο πτυχίο; Με εξαίρεση δεν ξέρω αν είναι κάποιος νοσηλευτής.

Για τους οδηγούς μιλάμε; Για τους οδηγούς και για τους εργάτες; Γι αυτό το πράγμα;;

Αυτά είπε ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών και οι Σύλλογοι εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Πολυκοινωνικού Φερών τον… πέρασαν γενεές δεκατέσσερις. Όμως αυτός δεν απάντησε σε όσα του καταλογίζουν. Προτίμησε να περιμένει την σημερινή… αστεία ανακοίνωση της παράταξης του “Πόλη και Πολίτες”, η οποία προσπάθησε να τον… καλύψει και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις απαράδεκτες, μειωτικές και γιατί όχι, μειωτικές δηλώσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυρ ομαδόν κατά Γκότση για τις απαξιωτικές δηλώσεις, από εργαζόμενους του Δήμου και του Πολυκοινωνικού

Τι αναφέρει η ανακοίνωση;

“Ως παράταξη εστιάσαμε κατ’ επανάληψη προεκλογικά στο νέο, τότε, εκλογικό Νόμο και στα προβλήματα που θα δημιουργούσε.

Ένα από αυτά τα προβλήματα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα με τα όσα συμβαίνουν στο Πολυκοινωνικό του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή μη έχοντας επαρκή αριθμό αιρετών ώστε να ασκήσει διοίκηση καταφεύγει σε λύσεις υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που δεν κατάφεραν να εκλεγούν με την παράταξή του κ. Ζαμπούκη. Η απειρία στη διοίκηση και το «κολύμπι» σε βαθιά νερά οδηγούν σε ορισμένες περιπτώσεις σε απανωτές παραιτήσεις. Σε άλλες, όπως στην περίπτωση του Πολυκοινωνικού, προκαλούν αναστάτωση και με μαθητική ακρίβεια θα οδηγήσουν στη διάλυση της δομής.

Η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κ. Ποϊραζίδου ούσα υποψήφια με την παράταξη του κ. Ζαμπούκη δεν κατάφερε να εκλεγεί παρά το γεγονός πως κατέχει ηγετική θέση εδώ και πολλά έτη σε πολιτική οργάνωση σε τοπικό επίπεδο.

Το αποτέλεσμα αυτό αντικατοπτρίζεται και στον μέχρι στιγμής τρόπο που ασκεί διοίκηση στην πιο ευαίσθητη δομή του Δήμου, έχοντας καταφέρει να αναστατώσει τη ζωή υπαλλήλων και ανθρώπων που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Πολυκοινωνικό.

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου του Πολυκοινωνικού, που προφανώς συνέταξε η ίδια, χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Γκότση όπως  «λούφας», «γλάστρας», «κατρακύλας», «ξεφτίλας», «ελεεινότητας» και άλλα.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση το γνωστό σύστημα δολοφονίας χαρακτήρων που μέσω της γνωστής ιστοσελίδας απομόνωσε ηχητικό απόσπασμα συνέντευξης του Νίκου Γκότση και τον στοχοποίησε, προσπαθώντας παράλληλα να τον γελοιοποιήσει με μονταρισμένες φωτογραφίες.

Οι απόψεις και θέσεις του συνεντευξιαζόμενου Δημοτικού Συμβούλου Νικολάου Γκότση όσο αφορά τον διαχωρισμό των υπαλλήλων του Πολυκοινωνικού σε συμβασιούχους τετράμηνης απασχόλησης λόγω covid-19 και σε επιστήμονες επί πολλά έτη υπηρετούντες στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», αλλοιώθηκαν και διαστρεβλώθηκαν με σκοπό την στοχοποίησή του.

Ακολούθησε μία ανακοίνωση από μία ομάδα συμβασιούχων του Πολυκοινωνικού εναντίον του Νίκου Γκότση, δείχνοντας αξιοπερίεργα αστραπιαία αντανακλαστικά, που ένιωσε προσβεβλημένη. Μια μικρή λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός πως η πλειοψηφία των όσων υπέγραψαν την ανακοίνωση ήταν υποψήφιοι με την παράταξη του κ. Ζαμπούκη ή είναι συγγενικά πρόσωπα υποψηφίων και διορίστηκαν στο Πολυκοινωνικό. Όπως ακριβώς τα συγγενικά πρόσωπα της προέδρου, αλλά και συγγενικά πρόσωπα άλλων της Δημοτικής Αρχής.

Ακόμη μια μικρή λεπτομέρεια αποτελεί και το γεγονός πως ένα από τα άτομα που υπογράφει την ανακοίνωση, διέκοψε τη σύμβασή του και απασχολείται πλέον στον ιδιωτικό τομέα.

Προφανώς όλοι αυτοί ήταν στη λίστα με το χαρτάκι που έχει ο Δήμαρχος στο γραφείο του και περιμένουν να διοριστούν όπως χαρακτηριστεί λέει….

Κυρία Ποϊραζίδου οι άνθρωποι δεν είναι τραπουλόχαρτα «για να ανακατέψετε την τράπουλα» όπως αναφέρατε.

Οι ωφελούμενοι είναι αναστατωμένοι διότι ξαφνικά πρέπει να συνεργαστούν με ανθρώπους που δεν έχουν ξαναδεί.

Το ίδιο και οι εργαζόμενοι που δεν γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία και τις ανάγκες στον τόπο που τους έστειλαν να παράσχουν τις υπηρεσίες τους.

Επιστρέφουμε όλους τους χαρακτηρισμούς σε όσους τους εκτοξεύουν και απαιτούμε την επαναφορά των υπαλλήλων στην προηγούμενη κατάσταση. Επιπλέον καθιστούμε υπεύθυνο για τη γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου τον Δήμαρχο κ. Ζαμπούκη που με τη δική του ανοχή και κάλυψη εδώ και τρία έτη συνεχίζεται η εν λόγω ολίσθηση.

Αλεξ/πολη 02.11.2020

Από την παράταξη

«ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Βαγγέλης Λαμπάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Παραλήρημα Γκότση κατά εργαζομένων του Πολυκοινωνικού Φερών: Απαξιωτικοί, υποτιμητικοί και… ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί (ηχητικό ντοκουμέντο)

Αρχικά, συμφωνούμε απόλυτα με την πρώτη παράγραφο της ανακοίνωσης Λαμπάκη-“Πόλη και Πολίτες”. Όντως ο εκλογικός Νόμος για την αυτοδιοίκηση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Γιατί ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης ψήφισε να διοικήσει τα 4 χρόνια η παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά λόγω του συγκεκριμένου νόμου δεν έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και έτσι μπορεί ο κάθε… Λαμπάκης, με πρόσκαιρες και… ανίερες ενίοτε συμμαχίες με τον… Παυλάρα Μιχαηλίδη με τον οποίο σκυλοβρίζονταν τα προηγούμενα χρόνια, τον Σάββα Δευτεραίο που τον αποκαλούσε κάθε τόσο… κομμουνιστή που δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του και εσχάτως με τον Βαγγέλη Μυτιληνό, μπορεί και… μπλοκάρει πολλές αποφάσεις της σημερινής δημοτικής αρχής.

Επίσης, ο κ.Λαμπάκης και η παράταξη του… ξέχασαν στην ανακοίνωση τους, ότι εναντίον του Νίκου Γκότση έβγαλε ανακοίνωση και ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης ζητώντας να ανακαλέσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του. Κι αυτοί… κατευθυνόμενοι από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη είναι; Όσο για την αναφορά σε διορισμούς υποψηφίων ή συγγενών υποψηφίων του κ.Ζαμπούκη, ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ να επικαλείται κάτι τέτοιο, όταν προσέλαβε ως Ειδικό Συνεργάτη και όχι συμβασιούχο για 2 ή 4 μήνες, τον γαμπρό της δημοτικής του συμβούλου Ελισάβετ Τσονίδου-Σκεύα. Στο “σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί” τέως (τέως, τέως, τέως γιατί μπορεί να το έχει ξεχάσει συζητώντας με το νέο υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού της παράταξης του) δήμαρχε Αλεξανδρούπολης κ.Λαμπάκη.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*