Τον πήραν χαμπάρι: Φεύγουν απ’ τη νέα παράταξη Μιχαηλίδη, πριν ακόμα ξεκινήσουν!!!

Τον πήραν χαμπάρι: Φεύγουν απ’ τη νέα παράταξη Μιχαηλίδη, πριν ακόμα ξεκινήσουν!!!

Αυτός τουλάχιστον έφυγε νωρίς ή τον πήρε γρήγορα χαμπάρι. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις δυο ανακοινώσεις με διαφορά τεσσάρων ημερών, του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, για τη νέα δημοτική παράταξη που ισχυρίζεται ότι δημιούργησε. 

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου με ανακοίνωση του ανέφερε ότι δημιουργήθηκε η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση πολιτών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ», ενώ παρουσίασε 12μελή Συντονιστική Επιτροπή. Σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου με νέα ανακοίνωση του, παρουσίασε σένα σύνθεση της 12μελούς Συντονιστικής Επιτροπής, από την οποία απουσιάζει όμως ένα όνομα, σε σχέση με την προηγούμενη. Αυτό του ξενοδόχου Τάσου Κυριακάκη, ιδιοκτήτη του γνωστού ξενοδοχείου “Ωκεανίς”. Στην θέση του μπήκε ο αθλητής των SPECIAL OLYMPICS Σταμάτης Παπάζογλου, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή εξήγηση για την “εξαφάνιση” του κ.Κυριακάκη. Αν δηλαδή παραιτήθηκε και φυσικά για ποιον ή ποιους λόγους, αν τον έβαλε από μόνος του στο 12μελές Συντονιστικό όργανο της νέας του δημοτικής παράταξης ο κ.Μιχαηλίδης και αφού ο άνθρωπος δεν το γνώριζε μόλις το έμαθε απαίτησε να βγάλουν το όνομα του.

Τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη περίπτωση πάντως, ο… Παυλάρας οφείλει να δώσει δημόσιες εξηγήσεις, γιατί είναι άσχημο στο ξεκίνημα της νέας του προσπάθειας να υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά, αποσιώπηση των γεγονότων και… κουκούλωμα. Φυσικά δεν αποκλείεται να μην συμβαίνει τίποτε από όλα αυτά, αλλά πολύ απλά επειδή ο γνωστός επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης πήρε χαμπάρι περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για τον Μιχαηλίδη, αυτοδιοικητικά και όχι μόνο και αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί και να φύγει νωρίς.

Πως να εμπιστευθείς άλλωστε έναν άνθρωπο, ο οποίος είχε στα χέρια του μια παράταξη η οποία παραλίγο να διεκδικήσει την δημοτική αρχή και από δικούς του λανθασμένους και απαράδεκτους χειρισμούς την… έχασε. Πως να εμπιστευθείς έναν άνθρωπο που μόλις διαφωνήσει κάποιος μαζί του, αμέσως τον… βγάζει δημόσια στην σέντρα κοινοποιώντας ιδιωτικές συζητήσεις τους, που… γλύφει εκεί που έφτυνε (π.χ.Λαμπάκης) και πολλά ακόμα. Κι όταν είσαι σοβαρός άνθρωπος, όπως ο ξενοδόχος κ.Κυριακάκης, διαχωρίζεις νωρίς την θέση σου προκειμένου να μην εκτεθείς και εσύ μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΙΣΤΕΣ με διαφορά μόλις 4 ημερών

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*