Στον Εβρίτη Βασίλη Στοάκη το κορυφαίο βραβείο του ΠΣΑΤ, για το αφιέρωμα “50 χρόνια ΑΟ Ορεστιάδας”

Στον Εβρίτη Βασίλη Στοάκη το κορυφαίο βραβείο του ΠΣΑΤ, για το αφιέρωμα “50 χρόνια ΑΟ Ορεστιάδας”

Στον Εβρίτη Βασίλη Στοάκη αποφασίστηκε από την ειδική επιτροπή του ΠΣΑΤ να δοθεί το κορυφαίο φετινό δημοσιογραφικό βραβείο σε οποιονδήποτε αθλητικό συντάκτη.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, λαμβάνει το ειδικό επαμειβόμενο βραβείο «Θεαγένης ο Θάσιος» για το κορυφαίο δημοσιογραφικό αθλητικό θέμα πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Το θέμα αυτό ήταν το αφιέρωμά του στην Sportday και τον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Παρατηρητής της Ροδόπης για τα 50 χρόνια του ΑΟ Ορεστιάδας.

  • Ειδικό Επαμειβόμενο Έπαθλο:«Θεαγένης ο Θάσιος»: Βασίλης ΣΤΟΑΚΗΣ, Εφημερίδα «Sportday» και Ραδιοφωνικός σταθμός «Παρατηρητής της Ροδόπης», για το Αφιέρωμα με τίτλο «Μισός αιώνας ιστορίας», για τα 50 χρόνια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας

Την Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, η οποία λειτουργεί βάσει του Καταστατικού και οι αποφάσεις της δεσμεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, απαρτίζουν οι δημοσιογράφοι μέλη: Πέτρος Λινάρδος, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, Μάκης Παπαζήσης, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και εκ μέρους του Δ.Σ. ο Α’ αντιπρόεδρος Φώντας Χήτας.

Ο 30χρονος αθλητικός συντάκτης Βασίλης Στοάκης κατάγεται από το Διδυμότειχο, είναι απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ και της σχολής Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Εδώ και 12 χρόνια μένει στην Κομοτηνή και αποτελεί αθλητικό συντάκτη του «Παρατηρητή της Θράκης» έχοντας δουλέψει στο παρελθόν για 6 χρόνια στην Sportday καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Πανθρακικού στην Superleague.

Σαν υπεύθυνος επικοινωνίας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΓΑΣ Κομοτηνή, την ΑΕ Κομοτηνής και συνεχίζει στον Πανθρακικό ενώ η δουλειά του στην ΑΕ Κομοτηνής στην Volleyleague την σεζόν 2018/19 απέσπασε πολλές θετικές κριτικές από όλο το αθλητικό κοινό.

Ο Βασίλης αυτήν την περίοδο εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης στον Παρατηρητή της Θράκης ενώ έχει αναλάβει τα γραφεία Τύπου του ποδοσφαιρικού Πανθρακικου και του ΑΟ Ορεστιάδας. Επίσης βοηθά δημοσιογραφικά και την ΑΕ Κομοτηνης, στο δυναμικό της οποίας ανήκει και ως μέλος του προπονητικού της τιμ στις ακαδημίες

Το Evros-news.gr συγχαίρει τον Βασίλη Στοάκη για το βραβείο και την σημαντική διάκριση, που έρχεται ως δίκαιη επιβράβευση των ικανοτήτων και του ήθους του, για τα οποία δικαιολογημένα τον καμαρώνουν ο πατέρας του Χρήστος, συνταξιούχος αστυνομικός από την Θυμαριά Σουφλίου και η μητέρα του που κατάγεται από τους Μεταξάδες, αλλά και όλη η οικογένεια του.