Παρουσίαση ηλεκτρονικού παιχνιδιού από μαθητική ομάδα του 3ου Γυμνασίου στον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Παρουσίαση ηλεκτρονικού παιχνιδιού από μαθητική ομάδα του 3ου Γυμνασίου στον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Με μαθήτριες και εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Η μαθητική ομάδα παρουσίασε στον Δήμαρχο ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι- κουίζ, που κατασκεύασε και ολοκλήρωσε η ίδια με τη συνδρομή εκπαιδευτικών του σχολείου και σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Σοφία Τσιροπούλου. Το παιχνίδι που αποτελείται από 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής προβάλλει με ελκυστικό, ευχάριστο και πρωτότυπο τρόπο την ιστορία του τόπου μας.

Οι συμμετέχοντες ανακαλούν στη μνήμη τους ιστορικά γεγονότα ή αποκτούν γνώσεις για την τοπική μας ιστορία και πιο συγκεκριμένα για ιστορικά πρόσωπα, των οποίων τα ονόματα έχουν δοθεί σε οδούς της Αλεξανδρούπολης.

Ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της μαθητικής ομάδας και της Διευθύντριας του Σχολείου κας Ευφροσύνης Παταπάτη και με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον συμμετείχε στο παιχνίδι γνώσεων. Δήλωσε ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στέκεται αρωγός και θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια ώστε το ηλεκτρονικό παιχνίδι, να γίνει γνωστό και προσβάσιμο στο ευρύτερο κοινό του δήμου μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*