Αλεξανδρούπολη: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε υπαλλήλους του Πολυκοινωνικού – Σταμάτησε η λειτουργία της σίτισης

Αλεξανδρούπολη: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε υπαλλήλους του Πολυκοινωνικού – Σταμάτησε η λειτουργία της σίτισης

Ανέστειλε την λειτουργία της για 2 εβδομάδες το τμήμα Σίτισης του Πολυκοινωνικού της Αλεξανδρούπολης που εξυπηρετεί τις δημοτικές Ενότητες Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης, γιατί 4 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Αρχικά είχε βρεθεί θετική μια εργαζόμενη, οι υπόλοιποι υποβλήθηκαν σε τεστ που αρχικά ήταν αρνητικά για όλους, αλλά δυο ημέρες αργότερα τα νέα τεστ έδειξαν ότι άλλοι τρις εργαζόμενοι στην Σίτιση είχαν “κολλήσει” Covid-19. Έτσι αποφασίστηκε να κλείσει το συγκεκριμένο Τμήμα του Πολυκοινωνικού, ενώ αυτό των Φερών λειτουργεί κανονικά αφού είναι ανεξάρτητο και λειτουργεί αυτόνομα στην πόλη και δεν το καλύπτει η δομή της Αλεξανδρούπολης. Στο διάστημα αναστολής της λειτουργίας, θα συνεχιστεί κανονικά η σίτιση των δικαιούχων, από εταιρεία catering.

Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο αναφέρει:

“Κατόπιν δειγματοληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο προσωπικό του προγράμματος “ΣΙΤΙΣΗ” που υλοποιεί το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν στη δομή της Αλεξανδρούπολης υπάλληλοι με επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19.
Με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, την προστασία των δημοτών και τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, η δομή του προγράμματος “ΣΙΤΙΣΗ” της Αλεξανδρούπολης, που εξυπηρετεί τις δημοτικές ενότητες Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης, τηρώντας το σχετικό πρωτόκολλο, αναστέλλει τη λειτουργία της για 14 ημέρες.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες, θα συνεχίσουν να προσφέρονται από εταιρεία με την οποία το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ έχει ήδη συνάψει σχετική σύμβαση. Στη δημοτική ενότητα Φερών, το πρόγραμμα “ΣΙΤΙΣΗ” λειτουργεί κανονικά.

Η διαδικασία δειγματοληπτικού ελέγχου στο προσωπικό όλων των δομών του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*