Ετοίμασαν ΜΕΘ έξι κλινών μέσα σε ένα βράδυ, στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ετοίμασαν ΜΕΘ έξι κλινών μέσα σε ένα βράδυ, στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Μια ακόμη πτέρυγα Μονάδας Εντατικής Θεραπείας δυναμικότητας έξι κλινών, απέκτησε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο αποτελεί ως γνωστόν Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορονοϊό σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ΜΕΘ αυτή ετοιμάστηκε μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες, μετά την αποστολή των απαραίτητων υλικών τις προηγούμενες ημέρες, μετά από αίτημα του Διοικητή του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Ρούφου και την ανταπόκριση του υπουργείου Υγείας και του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ. Η νέα ΜΕΘ με τα έξι κρεβάτια είναι ήδη έτοιμη, με τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Καθηγητή Θεοδόση Μπιρμπίλη να αποδίδει τα εύσημα στον κ.Ρούφο, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες προετοιμασίας της νέας πτέρυγας με το εξής σημείωμα: “Αν θέλεις να δεις πως στήνεται μια ΜΕΘ 6 κλινών πλήρως εξοπλισμένη σε ένα βράδυ, δεν έχεις παρά να έρθεις στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης. Καλή δουλειά Βαγγέλη Ρούφο”. 

ceab6082-123869685-2812727292383190-1624106347704373309-n

Να τονίσουμε ότι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διαθέτει πλέον συνολικά 28 κλίνες ΜΕΘ, από τις 14 κλίνες που είχε πριν από έναν χρόνο και αυτό με δεδομένες τις πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω κορονοϊού, είναι πολύ σημαντικό και αντανακλά ασφαλώς και στον Διοικητή του Βαγγέλη Ρούφο, ο οποίος τονίζει:

“Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους τεχνικούς του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης. Ευχόμαστε όλοι μας να μη χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν οι κλίνες, αλλά σε κάθε περίπτωση έξι κλίνες ΜΕΘ επιπλέον δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας. Καλή δύναμη και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Διοικητής του νοσοκομείου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*