Με κούπα του Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης στην Σύνοδο των υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Λ.Αυγενάκης

Με κούπα του Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης στην Σύνοδο των υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Λ.Αυγενάκης

 

Έχοντας δίπλα του την επίσημη κούπα του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, συμμετείχε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ως… οικοδεσπότης στην Σύνοδο των Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη σύνοδος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης αλλά λόγω της πανδημίας έγινε διαδικτυακά. Ο κ.Αυγενάκης μίλησε στους ομολόγους του υπουργούς των υπόλοιπων χωρών μέσω teleconference. Ωστόσο αίσθηση στους προσεκτικούς παρατηρητές προκάλεσε το γεγονός ότι στο γραφείο του ο υφυπουργός είχε λίγα προσωπικά του πράγματα και ανάμεσα σε αυτά εικονίζεται και μια κούπα του… ΝΟΑ, δηλαδή του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης.

Προφανώς πρόκειται για την κούπα που ο πρόεδρος του θρακιώτικου συλλόγου Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου του έδωσε ως συμβολικό δώρο στα μέσα του προηγούμενου μήνα, κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού στις εγκαταστάσεις και τα γραφεία του συλλόγου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το δώρο… έπιασε τόπο. Εκτιμήθηκε από τον υπουργό και ο τρόπος που το εκμεταλλεύεται μόνο διαφήμιση αποτελεί για τον σύλλογο της Αλεξανδρούπολης – και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πηγή: thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επόμενο Άρθρο
Ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ενδεικτικό όσων διαδραματίσθηκαν τον περασμένο Μάρτιο στην…

Pin It on Pinterest