Το lockdown δεν ισχύει για τους λαθρομετανάστες στον Έβρο – Κάνουν βόλτες στον Προβατώνα

Το lockdown δεν ισχύει για τους λαθρομετανάστες στον Έβρο – Κάνουν βόλτες στον Προβατώνα

Όλη η Ελλάδα από τις 6 το πρωί του Σαββάτου βρίσκεται σε lockdown, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και αυτή επιτρέπεται μόνο με αποστολή SMS, αλλά όλα αυτά προφανώς δεν ισχύουν για τους… λαθρομετανάστες.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που… τραβήχτηκε πριν από λίγο, τέσσερις νεαροί σε ηλικία λαθρομετανάστες εμφανίστηκαν στο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται απέναντι στην βιομηχανία ξύλου “ΑΚΡΙΤΑΣ” στον Προβατώνα Σουφλίου. Χωρίς μάσκες φυσικά και προφανώς δεν θα έστειλαν… SMS (αν και η κατάσταση δεν σηκώνει χιούμορ). Είχαν περάσει παράνομα σε ελληνικό έδαφος μέσω του ποταμού Έβρου στην περιοχή του Φυλακτού, μαζί με πολλούς ακόμα που τους ψάχνουν οι αστυνομικοί οι οποίοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από κατοίκους οι οποίοι τους αντιλήφθηκαν. Κάποιους συνέλαβαν, αλλά αυτοί οι τέσσερις ξέφυγαν, ενώ οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι υπάρχουν και άλλοι που εμφανίζονται στα γύρω χωριά και προσπαθούν μέσα από χωράφια να μην συλληφθούν.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου αλλά και του εστιατορίου Πασχάλης Μελάς που δημοσίευσε και την φωτογραφία με το εύστοχο σχόλιο: “Καλώς ήλθατε…..Παιδιά….Εμείς μέσα εσείς έξω..!!”, πολλές φορές έχει δει στην επιχείρηση του λαθρομετανάστες και τους έχει εξυπηρετήσει, αλλά τώρα όπως μας είπε τους είδε… αγριεμένους και επειδή δεν φορούσαν μάσκες αλλά κυρίως λόγω του ερχομού τους απ’ την Τουρκία όπου… θερίζει ο κορονοϊός, απέφυγε να τους επιτρέψει την είσοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*