Απόφαση Ζαμπούκη: Κανένας γονέας δεν θα πληρώσει τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αλεξανδρούπολης

Απόφαση Ζαμπούκη: Κανένας γονέας δεν θα πληρώσει τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αλεξανδρούπολης

Κανένας γονέας δεν θα πληρώσει φέτος τροφεία για τα παιδιά του στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

Αυτό έκανε γνωστό η Πρόεδρος του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ  Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό και επισημαίνοντας ότι όσοι γονείς δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα voucher μέσω του ΕΣΠΑ, δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Αυτή την απόφαση πήρε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και σίγουρα είναι πολύ σημαντική, αφού στις δύσκολες εποχές της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, δεν επιβαρύνεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός των οικογενειών. Όπως είπε χαρακτηριστικά η κ.Ποϊραζίδου:

“Παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν το καλοκαίρι και όλοι θυμούνται τι ακριβώς έγινε ιαι τι αντιμετωπίσαμε, οι εγγραφές παιδιών στους παιδικού σταθμούς του δήμου Αλεξανδρούπολης πήγαν πάρα πολύ καλά. Με απόφαση του δημάρχου μας Γιάννη Ζαμπούκη, φέτος όσοι δεν έχουν τα voucher  από το ΕΣΠΑ, δεν θα πληρώσουν τροφεία. Κανένας γονιός δηλαδή δεν θα πληρώσει τροφεία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για το παιδί του. Είναι μια σημαντική είδηση που δείχνει ότι δεν θα επιβαρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός από τα χρήματα που θα έπρεπε να δώσουν οι γονείς για τροφεία. Όσοι εξασφάλισαν τα voucher, θα εισπράξουμε τα χρήματα από το ΕΣΠΑ και όσοι δεν κατάφεραν να τα πάρουν, δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ τροφεία, όπως συνέβαινε άλλες χρονιές. Έχουμε πάρει όλα τα παιδάκια στους παιδικούς σταθμούς.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου, οι καθαρίστριες των γυμνασίων και λυκείων που από Δευτέρα δεν θα έχουν δουλειά επειδή κλείνουν λόγω κορονοϊού, θα έρθουν να συνδράμουν στην καθαριότητα των παιδικών σταθμών, έτσι ώστε να μπορούμε να απολυμαίνουμε και να καθαρίζουμε ανά μία ώρα όλους τους χώρους που βρίσκονται τα βρέφη και τα νήπια”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*