Κλείνει το υποκατάστημα Δικαίων στις 20 Νοεμβρίου, ενημερώνει επίσημα η Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει επίσημα, επιβεβαιώνοντας την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Evros-news.gr από τις , ότι στις 20 Νοεμβρίου σταματάει την λειτουργία του το υποκατάστημα της στα Δίκαια Τριγώνου Ορεστιάδας.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το σημερινό μήνυμα-απάντηση που έλαβε απ’ το winbank της Τράπεζας Πειραιώς ο Χρήστος Ματουσίδης, που ζει, δραστηριοποιείται επαγγελματικά και δημιούργησε την οικογένεια του στα Δίκαια. Όπως αναφέρει το μήνυμα, το υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 126 μεταφέρεται από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στην Ορεστιάδα και στο εκεί κατάστημα που λειτουργεί στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 220.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κλείνει 20 Νοεμβρίου το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια;

Μάλιστα ο κ.Ματουσίδης δεν κρύβει την δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση του για την εξαιρετικά αρνητική αυτή εξέλιξη, όπως άλλωστε και όλοι οι κάτοικοι των Δικαίων, των άλλων χωριών του Τριγώνου και όλης της περιοχής. Όπως εύστοχα επισημαίνει:

“Λυπάμαι πολύ που θα μας αναγκάσουν να φύγουμε από τον τόπο που αγαπάμε, ονειρευτήκαμε να ζήσουμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας”.

Οι… επιστολές του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη σε χαμηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, όπως και στην περίπτωση του ΑΤΜ στον Πεντάλοφο που “ξηλώθηκε” πριν λίγο καιρό, τελικά δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και δυστυχώς… δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τράπεζα Πειραιώς ανακεφαλαιοποιήθηκε και με χρήματα των Εβριτών, αλλά τους κλείνει υποκαταστήματα και ΑΤΜ