Γκότσης: Λαμπάκης-Πόλη και Πολίτες” δίπλα του, να… καθίσει στο σκαμνί τους “πλαστογράφους” του

Γκότσης: Λαμπάκης-Πόλη και Πολίτες” δίπλα του, να… καθίσει στο σκαμνί τους “πλαστογράφους” του

-Όπως ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ο πρώην Αντιδήμαρχος Φερών, θα τιμωρηθούν όσοι έστησαν βιομηχανία πλαστών υπογραφών του

Ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και η παράταξη του “Πόλη και Πολίτες”, στηρίζουν δυναμικά και ξεκάθαρα τους πρώην Αντιδημάρχους της δημοτικής του αρχής, στις κατηγορίες και… επιθέσεις που δέχονται.

Ιδιαίτερα όσον αφορά τον πρώην Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκο Γκότση, τον οποίο ο κ.Λαμπάκης αποκάλεσε τον πιο πετυχημένο και καλύτερο Αντιδήμαρχο της θητείας του, είναι αποφασισμένοι τόσο ο ίδιος όσο και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, να βρίσκονται στο πλευρό του μέχρι να ξεκαθαρίσει το… ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την υπογραφή του σε δημόσια έγγραφα τον Φεβρουάριο του 2020, όταν και δεν ήταν πλέον Αντιδήμαρχος.

Πρόκειται για το γνωστό θέμα που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr, παρουσιάζοντας στις 15 Σεπτεμβρίου υπογραφή του κ.Γκότση αλλά και τις σφραγίδες του ίδιου ως Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, μαζί με την στρογγυλή του δήμου Αλεξανδρούπολης, με τα οποία φαινόταν να έχει θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής. Αυτό συνέβη σε συμβάσεις αγροτών με εταιρεία που αγοράζει και επεξεργάζεται ηλίανθο και τα συγκεκριμένα έγγραφα κατατέθηκαν στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θεωρούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ γνήσιο υπογραφής ΦΕΤΟΣ σε δημόσια έγγραφα ως Αντιδήμαρχος Φερών, ο… τέως Ν.Γκότσης!!!

Επειδή στον χρόνο που έγινε αυτό, δηλαδή στις 13 Φεβρουαρίου 2020, ο Νίκος Γκότσης δεν είχε δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο μια και έπαψε να είναι Αντιδήμαρχος στις 31 Αυγούστου 2019, ο ίδιος αντέδρασε άμεσα και κατάθεσε αμέσως ΜΗΝΥΣΗ κατά του Evros-news.gr και του υπεύθυνου του Κώστα Πιτιακούδη, αλλά και κατά παντός υπεύθυνου και αγνώστου. Μάλιστα δικηγόρος του ήταν ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, δείχνοντας και με τον τρόπο αυτό ότι τον στηρίζει και νομικά. Άλλωστε και στην περίπτωση των καταγγελιών του και της αντιπαράθεσης με την Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου το ίδιο έκανε. Τον κάλυψε πλήρως.

Μάλιστα ο κ.Γκότσης ενημέρωσε για την συγκεκριμένη του ενέργεια μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και ήταν κάθετος ότι δεν έχει ο ίδιος υπογράψει κανένα τέτοιο έγγραφο ώστε να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής οποιουδήποτε.

Η μήνυση που κατάθεσε ήταν για μια σειρά από πολύ σοβαρά αδικήματα όπως της νόθευσης εγγράφου, της πλαστοπροσωπείας, της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης και μάλιστα ανέφερε ότι επειδή είναι και αστυνομικός στο επάγγελμα, τόνισε πως όλα αυτά επιβάρυναν ακόμα περισσότερο την θέση του. Μάλιστα προειδοποίησε πως αν κυκλοφορούν τέτοια έγγραφα, είναι πλαστά και αλλοιωμένα.

Δέκα ημέρες αργότερα, ο Νίκος Γκότσης αποκάλυψε, πάλι από την προσωπική του σελίδα, ότι είχε στηθεί πίσω από την πλάτη του μια ολόκληρη βιομηχανία πλαστών υπογραφών και συγκεκριμένα σε 591 περιπτώσεις, όπως διαπίστωσε από τα έγγραφα που παρέλαβε με εισαγγελική παραγγελία. Μιλάμε  για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατά συρροή. Δηλαδή ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, αφού τα 591 έγγραφα κατατέθηκαν στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Π.Ε.Έβρου. 

Πως μετά να μην γίνει έξαλλος και “πυρ και μανία” ο κ.Γκότσης; Γι’ αυτό και έγραψε ότι με κάποιους θα γελούν οι πολίτες μαζί τους και ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αδυναμία του είναι ο νοικοκύρης. Ο ίδιος προφανώς είναι ο νοικοκύρης και φυσικά τον “κλέφτη”, δηλαδή αυτόν που του πλαστογράφησε την  υπογραφή όχι μία ή δύο, αλλά 591 φορές, προφανώς και θα τον… ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. Όπως άλλωστε απάντησε σε μια φίλη του η οποία τον προέτρεψε: Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή σου αλλά τσάκισε τους”, ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών το ξεκαθάρισε: “Πίστεψε με θα γίνει”. Εμείς πάντως που παρουσιάσαμε ένα από τα συγκεκριμένα έγγραφα, δεν πλαστογραφήσαμε την  υπογραφή του και μάλιστα 591 φορές. Άλλος ή άλλοι το έκαναν και ίσα-ίσα το Evros-news.gr με το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του, τον βοήθησε να τους ανακαλύψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκότσης: Τεράστιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με εκατοντάδες πλαστές(;) υπογραφές του, που εμείς ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ – Σοβαρά ερωτηματικά!!!

Κι επειδή μπορεί να έχουμε κοντραριστεί και να έχουμε κριτικάρει πολλές φορές το Νίκο Γκότση, όμως έχουμε κοινή συμπάθεια στον… Αντώνη Σαμαρά, προφανώς θα υιοθετήσει στην συγκεκριμένη υπόθεση της ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ πλαστογράφησης της υπογραφής του, αυτό που είπε ο πρώην Πρωθυπουργός για τους Συριζαίους: “Θα τους πάω μέχρι τέρμα”. Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς του λέμε, αν και… ταλαιπωρούμαστε τρέχοντας σε δικαστικά και εισαγγελικά γραφεία, ακόμα και τώρα σε εποχές lockdown και κορονοϊού εξαιτίας της δικής του μήνυσης:

ΝΙΚΟ ΓΚΟΤΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ

ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ

ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ

ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Άλλωστε, όπως επισημάναμε, έχει δίπλα του τόσο τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και μάλιστα με την διπλή ιδιότητα και του δικηγόρου του, αλλά και τους συναδέρφους του στην  δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες”. Ιδιαίτερα οι Χρήστος Γερακόπουλος και Γιώργος Ουζουνίδης, που τους έβαλε ο κ.Λαμπάκης μάρτυρες στην αγωγή εναντίον του Κώστα Πιτιακούδη, θα πάνε ευχαρίστως και μάρτυρες υπέρ του κ.Γκότση.

Εμείς εδώ στο Evros-news.gr, που μπορεί να μας ΜΗΝΥΣΕ αλλά τον βοηθήσαμε να… ξεσκεπάσει τους σκευωρούς και πλαστογράφους, περιμένουμε να προχωρήσει την υπόθεση και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Γιατί μιλάμε για κακουργήματα πίσω από την πλάτη του.

Θα έχει σίγουρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια, ειδικά όταν πάρουμε στα χέρια μας την δική του μήνυση αλλά και την κατάθεση του, ώστε να προετοιμάσουμε την δική μας κατάθεση και άποψη για όλα αυτά, προκειμένου να αποφασίσει ο Εισαγγελέας αν και εναντίον ποιου ή ποιων θα ασκήσει ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. Πάντως ο Νίκος Γκότσης αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις του, δείχνει αποφασισμένος ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ.